To je to što me zanima!

Drama na Beoviziji, članovi Džipsijeva tima izbačeni su iz 'backstagea', vrijeđali novinare

Toliko neprofesionalno i bahato ponašanje nisam imao prilike vidjeti do sada. Sramotne uvrede koje je jedan član iz Džipsijevog tima uputio novinarima su krajnje proste i užasne, tvrdi novinar, navode srpski mediji
Vidi originalni članak

Skandal i kaos na Beoviziji! Tako su srpski mediji u subotu navečer opisivali situaciju koja se dogodila u 'backstageu' srpskog izbora za pjesmu s kojom idu na Eurosong. Članovi tima pjevača Jovana Živadinovića Džipsija izbačeni su iz 'backstagea'. Na Beoviziji je nastupio s pjesmom 'Greh'. 

Kako navode srpski mediji, Džipsijeva podrška loše se ponašala prema novinarima pa je osiguranje reagiralo tako da su ih izbacili. Član tima je i prije početka finala Beovizije 'bjesnio na novinare i onemogućavao im raditi', piše Kurir.rs.

- Toliko neprofesionalno i bahato ponašanje nisam imao prilike vidjeti do sada. Sramotne uvrede koje je jedan član iz Džipsijevog tima uputio novinarima su krajnje proste i užasne - tvrdi novinar, navodi spomenuti mediji. 

'ZUMI ZIMI ZAMI' 'Uraganke' ponovno žele na Eurosong, na bini su skakutale u nesvakidašnjim kostimima

Nakon toga, drama se nastavila i u studiju, gdje ih se prvo zamolilo da se smire, a nakon što su odbili i nastavili s neprimjernim ponašanjem, udaljeni su iz 'backstagea'. Prilikom udaljavanja, jedan od članova tima je udario kameru, što je šokiralo sve prisutne, pišu srpski mediji. 

Video i fotografije Džipsijeva tima možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Splitski cvit 05.03.2023.

    Ženstveniji je glasom i stasom od mnogih političarki (njihovih i naših). Tko bi rekao da ima tako divlji tim. 🤔

  • zorozimba 05.03.2023.

    Zašto me ne iznenađuje kad se radi o Đipsi smotri..

  • 05.03.2023.

    Kaj vi mislite da nas to zanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare