To je to što me zanima!

Drama na koncertu Bijelog Dugmeta: Tifa bacio slušalicu i otišao s bine zbog Islamovića?

Do neugodne situacije među kolegama došlo je kada je Alen Islamović počeo pjevati dio pjesme 'Ružica si bila' koji je trebao otpjevati Tifa. 'Što će on meni upadati u pjesmu?', prigovarao je Tifa
Vidi originalni članak

Grupa Bijelo dugme nastupila je na otvaranju Beer Festa u srijedu u Beogradu, a tijekom koncerta binu je napustio Mladen Vojčić Tifa (60).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tifa je u jednom trenutku, tijekom izvođenja pjesme 'Ružica si bila' napustio binu, ali se kasnije, na nagovor menadžera, vratio na scenu.

Do neugodne situacije među kolegama došlo je kada je Alen Islamović (64) počeo pjevati dio pjesme koji je trebao otpjevati Tifa.

Tifa je pobjesnio, pa je navodno bacio bubicu na scenu i istrčao sa bine. Menadžer je trčao za njim i nagovarao da se vrati na binu, međutim Tifa nije htio čuti za to. Zaključao se u kontejner koji je na festivalu bio rezerviran za njega i govorio:

- Što će on meni upadat u pjesmu! - ponavljao je Tifa iz kontejnera, prenosi Kurir.

Kasnije je kratko pjevao i jedva se sa ostatkom ekipe poklonio publici.

Netrpeljivost između starih kolega je svima poznata stvar, a 2018. su se posvađali i potukli prije novogodišnjeg koncerta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Bartholomäus1 21.08.2021.

    Kakva li se samo tragedija odigrala. E, ljudi, već noćima ne spavam. Zna li netko iz prve ruke jesu li slušalice teško oštećene?

  • mudrac22 20.08.2021.

    A sto se mora Islamovic trpati tamo gdje mu nije mijesto.

  • mark9_1 20.08.2021.

    Ja sam počeo slušati Bijelo Dugme od kad su izdali Lipe Cvatu. Generacijski po pjesmama su mi skloniji bili Tifa i Alen od Bebeka. Sva trojica su top glasčine. Bebeka sam zavolio kad je izdao album " Sinoć sam pola kafane popio".

Komentiraj...
Vidi sve komentare