To je to što me zanima!

Drama u 'Annu': Iznervirana Sarah vikala i ošamarila Tina

Sarah više nije mogla trpjeti Tinovu lijenost te ga je ošamarila. Počela je vikati na njega i govoriti mu da je neodgojen te da se ne može ovako ponašati
Vidi originalni članak

Živci su u 925. sve tanji, dvoranima sve teže pada podjela na vlastelu i kmetove, a Tinu sve teže pada činjenica da mora tu i tamo nešto raditi.

Njegova lijenost je ovoga puta posebno živcirala Sarah koja je stvar uzela u svoje ruke i primijenila na Tinu staru odgojnu mjeru, popularno nazvanu 'šamarčina'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Diže mi živce - vikala je nervozna Sarah u prostorijama višeg klana, obula se i sjurila do Tina koji je sjedio sam u dvorištu.

- Kakvih ti problema imaš? To što tebe mater nije odgojila me ne zanima. Ti se nemaš pravo ovako ponašati - očitala mu je bukvicu i opalila šamar.

Tin je sve to smireno promatrao i na posljetku hladnokrvno konstatirao: 'Mislim da si ispala iz igre'.

Kakve sankcije očekuju Sarah i hoće li joj Tin vratiti istom mjerom, doznajte večeras u 23:30.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • GuŠP09 13.09.2016.

    Kao prvo ne zove se Tin već Dragutin... Otac i majka mu nisu baš normalni. Njegov djed je imao birtiju u kojoj je zaposlio njegovu mamu i napravio joj je dijete, a pošto je on bio mator njegov sin (od tina otac) ju je oženio i napravio joj je još 6,7 djece među kojima je i on.. Iz Vinkovaca su se preselili u Šarengrad, a tamo su Tina tukli i rugali zbog ponašanja ( bahato-pe***skog) te se on vratio u Vinkovce kod babe. Obitelj mu se je u meduvremenu preselila u Tovarnik i tamo se raspala... Mama je našla novog tipa i otišlans njim u Vukovar s djecom, a tata je ostao u Tovarniku u kući koju je dobio kao branitelj.. Kasnije kad je skontala, mama je htjela uzet kuću tati pa ju je on zapalio zajedno sa saobom no na svu sreću ostao je živ. Inace, Dragutin si je umislio da je neka poznata licnost, pjevač ili glumac ne znam točno, a ustvari je ...pogledajte taj anno pa će te skontat.

  • 12.09.2016.

    Volio bih da je mene tako pokušala ošamarit, prebio bih je ko mačku...

  • misipjosic 12.09.2016.

    ima i pravo...lik ništa ne radi samo se izležava i pravi se pametan...i kaže da je ateist i onda provocira sa izjavama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare