To je to što me zanima!

Drama ispred bolnice: 'Lazić je moj sin, ukraden na porođaju!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žena kuka i moli da dođe do Darka držeći u rukama požutjele fotografije bebe koje su navodno nastale nekoliko minuta po pjevačevom rođenju. Neprestalno ponavlja 'Vratite mi mog sina', pišu srpski mediji
Vidi originalni članak

Nepoznata pedesetogodišnja žena već danima dolazi u KBC Zemun i tvrdi da je folk pjevač Darko Lazić (27) njena ukradena beba, piše Srpski Telegraf. Lazić je 24. listopada završio u bolnici zbog prometne nesreće u općini Pećenica u Srbiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je upravo i žena koja je došla pred bolnicu iz Pećenice, a tvrdi da joj je netko prije 27 godina ukrao dijete i da Darko nevjerojatno sliči njenom suprugu.

Žena kuka i moli da dođe do Darka držeći u rukama požutjele fotografije bebe koje su navodno nastale nekoliko minuta po pjevačevom rođenju te neprestalno ponavlja 'Vratite mi mog sina, Darko mi je ukraden na porođaju', piše Telegraf.

JAVIO SE FANOVIMA Prvi selfie s mamom iz bolnice: Lazić mora smršavjeti 40 kila

- Nakon što su do Darka pokušali doći dileri i robijaši, intenzivnu njegu je sad počela opsjedati i nepoznata žena koja tvrdi da je Lazić njen ukradeni sin - priča izvor za Telegraf. Žena navodno govori i kako se neće smiriti dok ne uradi DNA test i dokaže da je Darko njen sin.

- Ona je sigurna da je Lazić njen sin jer je navodno godinama sakupljala papire koji su potvrdili da njena beba nije preminula na porođaju, a da je žena koja je, prema njenim uverenjima, organizirala otmicu djece, iz Brestača, odakle je i Lazić. Žena neprestano ponavlja da Darko nalikuje njenom pokojnom mužu i da ima isti madež u predjelu vrata kao i njen suprug.

'ZLOČESTI DEČKO' Susjedi o Laziću: 'Ponaša se poput mafijaša, svi ga se boje'

Darko Lazić se jučer prvi put oglasio putem društvenih medija, i to s telefona njegove mame Branke jer su mu doktori zabranili da koristi mobitel u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nekadadavno 27.11.2018.

    Kevo .mnogo bre dobrog sina imaš

  • pomorac11 27.11.2018.

    Pa dokle više????Lazić ovo,Lazić ono......Svaki dan po dva članka o tom Laziću za kojeg u Hrvatskoj do nedavno nije čulo vjerojatno 90% ljudi!Vrijeme je da nas prestanete više terorizirati sa tim likom!Neka on ozdravi ali nemojte nas više maltretirati!

  • matijamatijamatija 23.11.2018.

    Najbolje Da njih dvije bacaju novčić Pismo ili glava Koja pobjedi Darko je njen Kao u Rimsko doba

Komentiraj...
Vidi sve komentare