To je to što me zanima!

Drama u 'Braku na prvu': Erna izvrijeđala Edina, a Kristina gorko zaplakala zbog Tomislava

Nakon što će supružnici provesti posljednje sate na bračnom putovanju čekat će ih useljavanje u stan i zajednički život. Ali do tog koraka, bit će još stresa za parove
Vidi originalni članak

Večerašnja epizoda showa 'Brak na prvu' za neke parove bit će vesela i puna smijeha, dok će drugi plakati i imati problema u njihovom odnosu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što će supružnici provesti posljednje sate na bračnom putovanju čekat će ih useljavanje u stan i zajednički život. Ali do tog koraka, bit će još stresa za parove, piše RTL.hr.

LJUBAVI NEMA Sanela i Jasmin su si pružili novu priliku, no kao prijatelji: 'Trebalo bi biti romantičnije'

Naime, Erna i Edin ne uspijevaju pronaći zajednički jezik. 'Smeta mi što muškarac pokraj mene nije muškarac', rekla je Erna Edinu kojeg su povrijedile njezine riječi te oboje počinju sumnjati u svoj brak. 

Ruže trenutačno ne cvatu ni kod Kristine i Tomislava, a manjak emocija sa suprugove strane rasplakat će osjećajnu Kristinu.

S druge strane, Andrea i Mislav uživaju u zajedničkim aktivnostima, baš kao Ana i Marinko koji se svaki dan sve više zbližavaju. Sanela i Jasmin razgovarat će o svojoj budućnosti, a Gordana i Bernard grade, za početak, jedno dobro prijateljstvo.  

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Pametna mala 20.10.2021.

    Na kraju će se ispremiješati međusobno da opet imaju kao jedan uspješan par iz sezone kao prošle godine i da ljudi opet gledaju tu glupost od "ekperimenta"

  • jamesbond7777 19.10.2021.

    Jos nisam pogledal djeluje mi nezanimljivoo a izgleda da bude tako i ostalooo 🙄🙄🙄

  • 19.10.2021.

    Treba spojit jasmina i edina .

Komentiraj...
Vidi sve komentare