To je to što me zanima!

Drama zbog haljine Lady GaGe: Spremačica ju dala na aukciju

Stavila ju je na aukciju s početnom cijenom od 53.000 kuna. Losanđeleška policija dobila je dojavu 25. listopada o mogućoj krađi, ali se za vrijeme istrage utvrdilo da ju nitko nije ukrao
Vidi originalni članak

Haljina koju je Lady GaGa (33) ove godine nosila na svečanoj dodjeli nagrada Zlatni Globus privukla je mnogo pozornost čak i mjesecima nakon što ju je pjevačica prošetala crvenim tepihom. Plava kreacija  s potpisom modne kuće Valentino, koja je nastala prema onoj koju je nosila Judy Garland u originalnom filmu 'Zvijezda je rođena', stavljena je na aukciju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, nakon svečane dodjele u siječnju, GaGa je haljinu ostavila u Beverly Hilton hotelu kako bi je tim talijanskog dizajnera pokupio i spremio na sigurno. Pronašla ju je spremačica Sara Corea koja ju je potom stavila u 'pronađene stvari'. Devet mjeseci je haljina bila tamo, a nitko nije došao po nju. 

Budući da ju nitko nije uzeo, haljina je pripala ženi koja ju je pronašla, a ona je odlučila na njoj zaraditi. Stavila ju je na aukciju s početnom cijenom od 8 tisuća dolara, odnosno 53.000 kuna, iako se Valentino couture kreacije prodaju po milijun kuna. 

Losanđeleška policija dobila je dojavu 25. listopada o mogućoj krađi, ali se za vrijeme istrage utvrdilo da ju nitko nije ukrao. U međuvremenu se oglasila i modna kuća Valentino koja tvrdi da slavna haljina nije Coreino vlasništvo i da ne može raditi što želi. Modna kuća nije uspjela maknuti haljinu s aukcije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Boem_1 04.11.2019.

    Koji su to ljudi... Tusiraju se u lovi i onda se bore oko neke haljine od plahte. Dajte toj vrijednoj spremacici da si zaradi. Oni te cifre trose na dnevnoj bazi. Ocito da sto vise imas to si vise halapljiv. Trebali bi svi poznati donirati odjecu, s obzirom da je vise nikad nece nositi

  • 01.11.2019.

    Sve je obo dobar pr

  • 31.10.2019.

    brzo ce je netko kupiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare