To je to što me zanima!

Dražen Ladić se rastao nakon 18 godina braka

Prekid između Dražena Ladića i njegove supruge Spomenke bio je sporazuman. Nagađa se da je do rastave došlo zbog česte razdvojenosti
Vidi originalni članak

Bivši nogometni reprezentativac Dražen Ladić (44) prije godinu dana se odselio iz obiteljske kuće u kojoj je živio sa suprugom Spomenkom (41). Navodno sudski još nisu zatražili razvod iako žive odvojeno. Prekid nakon 18 godina braka je bio sporazuman. Budući da par nikad nije želio govoriti o privatnom životu, ne žele komentirati ni rastavu. Oboje se i dalje brinu za dvije kćeri Sandru (17) i Saru (9). Izbornik mlade hrvatske reprezentacije suprugu je upoznao na zabavi u Međimurju, gdje su oboje odrasli. Navodno je razlog kraha velike ljubavi dijelom i razdvojenost. Dražen je često na putu, a gradi i golfske terene u Istri pa je često tamo. Spomenka je posvećena kući i obitelji. Koliko ne voli eksponiranje, pokazuje podatak da je prvi put gledala supruga kako brani izvan Zagreba tek 1998. na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 19.11.2007.

    Novinari bace kosti pa se glođe šta se kome svidi ! Gledajmo te razvode javne i tajne kao edukaciju !

  • zlatorog45 16.11.2007.

    e da sam ja dražen ladić, i da nitko ne komentira moju rastavu, sve bi ih tužil.. žalosno je to, čovek se razvodi a novine šute... ja bi se osječal manje vrijednim... a gradnja golf terena je stvarno dobar razlog za rastavu.. haahhhahahahaha... da slučajno tam niej bila kakva zgodna mlada golferica??

Komentiraj...
Vidi sve komentare