To je to što me zanima!

Drele: Kladio sam se da ću skinuti sedam kila do Božića

Voditelj Davor Dretar obećao je Miroslavu Škori da će izgubiti 7,5 kilograma za blagdane. Pjevač mu je na to uzvratio: 'Ako ti smršaviš, ja ću se udebljati!'
Vidi originalni članak

Purica, mlinci, odojak, francuska salata, kobasice, pršut, sir i sve blagodati božićnog blagdanskog stola pravi su izazov. Bit će to velika borba za mene. Molim sve dobre ljude da me ne zovu na ručak, osim ako nije dijetalni, kaže radijski voditelj Davor Dretar Drele (43). S pjevačem Miroslavom Škorom (48) kladio se da će do kraja prosinca smršavjeti sedam i pol kilograma. Škoro mu je, kaže Drele, rekao da je to nemoguće jer za blagdane svi jedu više nego inače.

 - Ako Drele uspije smršavjeti sedam i pol kilograma, onda ću se ja isto toliko udebljati - kaže pjevač. Dodaje kako ima brzi metabolizam pa mu je teško nabaciti koji kilogram. Škoro vitku liniju održava trčeći četiri kilometra tri puta na tjedan, a vikednom pješači na vrh Sljemena. Kako bi oklada bila regularna, voditelj i pjevač su se 1. prosinca izvagali. Drele je imao 107,5 kilograma, a Škoro 81.

- Škoro je prvi rekao da se boji kako će se za blagdane udebljati. Ja sam mu rekao da neće jer ima želudac kao kotao od inoksa. Taj može sve provariti - smije se Drele. Dečki će opet stati na vagu početkom siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Frank Ribery 06.12.2010.

    Vagao se dok je drzao buncek od 7 kila

Komentiraj...
Vidi sve komentare