To je to što me zanima!

Drew ne razgovara s majkom: To mi je u mom životu najteže

Nikad se nisam ljutila na nju, no mi trenutačno ne možemo biti dio života jedna drugoj, zaključila je Drew Barrymore koja će uskoro roditi još jednu djevojčicu
Vidi originalni članak

Prije nego što je postala poznata i priznata holivudska glumica te majka, Drew Barrymore bila je poprilično divlja djevojka. No, i sad kad se smirila uz supruga Willa Kopelmana, u njezinom životu nije sve idilično. U najnovijem izdanju časopisa Marie Claire glumica je otkrila da trenutačno ne razgovara s majkom. 

- Naš odnos je jako kompliciran. Uspjele smo ga nekako malo popraviti kad sam rodila, ali to nam nije pomoglo da se smanji udaljenost među nama. To je nešto najteže u mom životu. Nikad se nisam ljutila na nju, no mi trenutačno ne možemo biti dio života jedna drugoj - zaključila je glumica koja je već s 13 godina završila na odvikavanju od alkohola i droga. 

Danas je majka 18-mjesečne djevojčice, a uskoro će roditi i još jednu djevojčicu. 

- Nisam mislila da ću ikada iskusiti ovakvo nešto. Obitelj je nešto zdravo, pozitivno i sigurno - zaključila je Drew.

Glumica se za Willa udala u lipnju 2012. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • feba 08.01.2014.

    Ja čitam 18-mjesečne djevojčice i ne znam gdje ste vidjeli drugo

  • strmi007 08.01.2014.

    jedna je majka

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 07.01.2014.

    Prije nego što je postala poznata i priznata holivudska glumica te majka, Drew Barrymore bila je poprilično divlja djevojka-kolko je meni poznato,proslavila se ulogom u et-u a kaj je tad imala,7 godina...mora da je bila divlja predškolka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare