To je to što me zanima!

Dronom snimili prosidbu: Haley iz 'Moderne obitelji' se zaručila

Wells Adams je cijelu prosidbu snimio, a potom ukomponirao u video s njihovim fotografijama i objavio ga na Instagramu. 'Znači, ovo je pravi razlog zašto si uzeo dron?', zaključili su njegovi prijatelji
Vidi originalni članak

Američka glumica i zvijezda serije 'Moderna obitelj' Sarah Hyland (28) zaručila se za Wellsa Adamsa (35), natjecatelja treće sezone američkog showa 'Savršena nevjesta'. Par je u vezi od 2017. i žive skupa u Los Angelesu, a zaruke su javno objavili u utorak na društvenim mrežama. 

Sarah, koja u 'Modernoj obitelji' glumi vrckavu Haley, objavila je niz fotografija na Instagramu s plaže na kojoj je Wells kleknuo na koljeno i zaprosio ju.

- Ne mogu jesti, ne mogu spavati, u 'sedmom nebu' sam, izvan sebe sam i slične stvari - citirala je Sarah u opisu rečenicu iz filma 'It Takes Two'. 

Wells je cijelu prosidbu snimio, a potom ukomponirao u video s njihovim fotografijama i objavio ga na Instagramu. 

- Znači, ovo je pravi razlog zašto si uzeo dron? Tako sam ponosan iz mnogo razloga - komentirao mu je prijatelj, a Sarah je za budućeg supruga imala samo riječi hvale.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶- Drew Holcomb & The Neighbors

A post shared by Wells Adams (@wellsadams) on

- Volim te do Plutona i nazad zaručniče. Kad se budemo vjenčali, hoću li automatski dobiti tvoj talent da rasplačeš sve s videom koji napraviš? - napisala mu je Sarah. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare