To je to što me zanima!

Drugi nastup: Natali Dizdar 17. listopada nastupa u klubu Sax

Publiku će oduševiti repertoar kojeg je Natali spremila za tu posebnu večer, a izvest će i svoj aktualni hit "Grijeh", autora Dine Šarana i producenta Đanija Pervana
Vidi originalni članak

Kada je krajem 2011. godine Natali Dizdar imala samostalni koncert u ZeKaeM-u bilo je posve jasno da je zagrebačka publika jedva dočekala vidjeti njen nastup. Uz podršku odličnih glazbenika i okružena publikom njezina nenadmašna ineterpretacija osvojila je upravo jednostavnošću kojom je pjevala ne samo svoje hitove već i poznate covere, i to dvije večeri za redom. Potom je uslijedio koncert u Saxu, a koliko je on bio iznimno uspješan govori činjenica da se Natali u njega ponovo vraća nakon godinu dana i to u četvrtak, 17.10. na obljetničkoj večeri u kojoj će ovaj poznati klub glazbenika proslaviti svojih 15 uspješnih godina. 

Publiku će oduševiti repertoar kojeg je Natali spremila za tu posebnu večer, a izvest će i svoj aktualni hit "Grijeh", autora Dine Šarana i producenta Đanija Pervana kojim je najavila polagan, ali siguran rad na svom trećem studijskom albumu.

Izdavačka kuća Agapa pjesmu "Grijeh" je objavila i digitalnim putem te ju se može kupiti u cijelom svijetu na iTunesu, Deezeru i preko mobilnih operatera T-mobile, Vip i Tele 2.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zahira45 06.10.2013.

    Ma djaba joj glas i sve kad je toliko hladna, umišljena i antipatična!

Komentiraj...
Vidi sve komentare