To je to što me zanima!

'Drugo stanje Bridget Jones': Najpoznatija single cura je tu

Koliko nam je značilo njeno analiziranje ljubavnih jada, mjerenje tjelesne težine te brojanje kalorija, cigareta i alkohola, uz hrpetine priručnika za samopomoć. Bridget je opet s nama
Vidi originalni članak

Za one koji ne znaju, ako takvih uopće i ima, cijela priča vrti se oko ljubavnih problema najpoznatije single cure na svijetu. Gotovo smo zaboravili koliko nam je značilo njezino opsesivno mjerenje tjelesne težine i brojanje kalorija, cigareta i alkohola, strastveno analiziranje ljubavnih jada uz hrpetine priručnika za samopomoć.

Dobitnici nagrade Oscar Renée Zellweger i Colin Firth ponavljaju svoje uloge u novom poglavlju velikog svjetskog hita nastalog prema bestseleru Helen Fielding. U novom filmu se naša junakinja pronalazi u neočekivanom stanju. Nakon prekida s Darcyjem, Bridgetin 'sretni do kraja života' plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget misli da drži sve pod kontrolom.

Što sve može krenuti naopako i tko je otac Bridgetinog djeteta možete otkriti prvi na pretpremijernim CineLady projekcijama 14. rujna u 20 sati. Za sve posjetiteljice je CineStar pripremio na dar proizvod Nivea i magazin Story!

Za distribuciju filma brine Blitz film i video, a svoje ulaznice za 'Drugo stanje Bridget Jones' možete već danas kupiti na blagajnama CineStar kina, putem aplikacije ili on-line na online blagajni Blitz CineStara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MAX 2010 25.08.2016.

    sačuvaj bože te ljepote.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare