To je to što me zanima!

Druži se s mamom: Paris je s Debbie proslavila 15. rođendan

Paris Jackson, kći pokojnog Michaela Jacksona, 3. travnja je s majkom proslavila 15. rođendan nakon čega je njihova prva zajednička fotografija osvanula u javnosti
Vidi originalni članak

Kći pokojnog kralja popa odrastala je bez majke Debbie Rowe (54) koja se, kada je ona imala samo tri godine, odrekla roditeljskih prava u korist njezina oca Michaela Jacksona koji je umro 2009. godine. Majka i kći intenzivno se druže u posljednje vrijeme i pokušavaju uspostaviti blizak odnos. Nedavno su zajedno uživale u kupnji, a Paris je 3. travnja s majkom proslavila i 15. rođendan nakon čega je njihova prva zajednička fotografija osvanula u javnosti. Odlično raspoložene pozirale su jedna pokraj druge, a bivša medicinska sestra nije krila oduševljenje što s kćeri ima priliku slaviti njezin rođendan.

Nakon što su uspostavile kontakt, Debbie je Paris otkrila detalje o njezinu i Michaelovom odnosu jer je Paris to posebno zanimalo. Brat pokojnog pjevača Jermaine Jackson nedavno je izjavio da odobrava njihova druženja.

- To je sjajno. Djeci treba majka. Ona je njihova majka i to je u redu - izjavio je Jermaine.

Jackson je plavokosu Debbie upoznao u dermatološkoj klinici u kojoj je tada ona radila. Par je bio u braku od 1996. do 1999. godine nakon čega se ona odrekla svih roditeljskih prava na djecu. Nakon pjevačeve smrti dječja skrbnica postala je Jacksonova majka Katherine s kojom djeca danas žive. I dok Paris održava kontakt s majkom, njezin brat Prince (16) nije zainteresiran za to. No Debbie se nada da će s vremenom uspostaviti vezu i s njim kao što joj je to pošlo za rukom s Paris. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • teninamama 30.04.2013.

    Mene samo zanima kakva je to majka koja se prvo odrekne svoje djece,a onda se trudi imati normalan odnos sa njima. Baš me zanima za koju lovu ih je prodala

  • Stella81 29.04.2013.

    ne znam jel liči više na majku ili na oca...

  • vecky 29.04.2013.

    Ljudi što nije vama malo čudno da su sva djeca bijela a Michael je bio crnac?Bar bi bili mulati ako ne već tamnoputi...Bio freak ili ne,jedan i jedini je i žao mi je što je bio toliko neshvaćen,nikada više takvog genija poput MJ-a!

Komentiraj...
Vidi sve komentare