To je to što me zanima!

Drži do svog tijela: Mancini i u 46. mami uzdahe ljepšeg spola

SUPRUGA TRENERA MANCINIJA POKAZALA ATRIBUTE Par je na ljetovanju u Sardiniji. On je na plaži pokazao nabildani torzo, a Federica se sunčala u toplesu
Vidi originalni članak

Osim po rezultatima koje postiže kao trener kluba Manchester City, Roberto Mancini (46) u javnosti je poznat po karakterističnom modnom detalju. Talijan uvijek nosi šal kluba koji trenira. No na ljetovanju u Sardiniji riješio se šala i pokazao kako unatoč godinama ima istesano tijelo. Engleski mediji sarkastično su primijetili da je Mancini jedan od rijetkih trenera koji drži do svog tijela. Nije Roberto jedini koji je pokazao atribute. Njegova supruga Federica sunčala se u toplesu.

Par je u braku više od 20 godina i imaju troje djece. Mancini je nedavnom izjavom uzburkao englesku javnost. Trener ne razumije zašto igrači piju alkohol. Dodao je da Talijani frustracije liječe ženama, a ne opijanjem.

Sugerirao je svim igračima tu tradicionalnu metodu liječenja od stresa. 

Nogomet mu je bila prva ljubav u životu

Mancini se rodio u talijanskom gradiću Jesi. Djetinjstvo je proveo igrajući nogomet i kao ministrant u crkvi. Igrao je za Bolognu, Sampdoriju, Lazio i Leicester City prije nego što je postao trener.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_108214 04.06.2011.

    Ako je to nabildani torzo i ako je to bikini, onda sam ja ćorav

  • maky9 04.06.2011.

    Isklesano tijelo ?? Ma daaaaj, pa sve se objesilo na njemu !! Al' dobro, ima covjek i godina :)

  • ćiribićka 04.06.2011.

    jle mi se čini ili je malo prigorija........

Komentiraj...
Vidi sve komentare