To je to što me zanima!

Dudu se u Brazilu vozi u blindiranom automobilu

Dok je Eduardo da Silva u klinici na terapiji, supruga Andrea oprema njihovu vilu u elitnoj četvrti Recreivo u kojoj žive isključivo bogataši
Vidi originalni članak

Na Rio de Janeiro navikla sam se mnogo brže nego na London, izjavila je ženskom tjedniku Andrea da Silva, koja dva i pol mjeseca sa suprugom Eduardom i kćeri Lorenom (2.5) živi u Brazilu. Eduardo je u Rio de Janeiru kupio raskošnu vilu koju je nazvao Lorena prema svojoj kćeri. Kuća se nalazi u elitnoj četvrti Recreivo u kojoj žive isključivo bogataši.
Cijela je četvrt opasana visokim zidinama, a ulazak je moguć samo uz dopuštenje nekog od stanara. Obitelj Da Silva u vožnju gradom odlazi blindiranim automobilom jer su pljačke i pucnjava u Riju svakodnevna pojava.
- Ne bojim se stanovati ovdje, vozim rutama koje dobro poznajem. Nikad ne idem na Copacabannu jer je poznato da tamo zbog turista ima svega, a izbjegavam i kvartove koji su na lošem glasu. Lorena ovdje uživa jer je zbog tople klime mnogo više na zraku nego u Londonu - rekla je Andrea za časopis Extra.
Ovih dana ugostila je roditelje Jadranku i Zvonimira, sestru Sandru te kumove Nikolu i Antoniju. S njima su i Eduardov brat Bruno te prijatelj Narley Lopes.

DUDU VEĆ TEHNICIRA S LOPTOM
Eduardo većinu vremena provodi u rehabilitacijskom centru R-9, čiji je vlasnik slavni brazilski nogometaš Ronaldo. U teretani vježba s Andreom, za koju mnogi kažu kako se u Brazilu vidno proljepšala. Eduardo već tehnicira s loptom, a liječnici najavljuju kako će već krajem kolovoza ponovno moći ići na treninge.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • angel7 23.06.2008.

    samo se ti nama dudu vrati. puno nam falis.

  • elenora 23.06.2008.

    lipo,baš mi je drago zbog njih a Dudu želim što prije da se vrati na nogometni teren...sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare