To je to što me zanima!

Duffy otkrila da su je silovali pa 'napala' Netflix zbog filma '365 dana': Bezosjećajno je i opasno!

Tragično je da su žrtve trgovanja i otmica neviđene, pa ipak, u filmu '365 dana' njihova patnja prerasta u 'erotsku dramu', rekla je Duffy koja je u veljači ove godine ispričala kako su je oteli, drogirali i silovali...
Vidi originalni članak

Otkako se kontroverzni poljski film '365 dana' počeo prikazivati na Netflixu, naišao je na podijeljena mišljenja kod gledatelja. I dalje mu gledanost iz dana u dan raste, a posebice u Hrvatskoj gdje se nalazi na trećem mjestu najgledanijih filmova. No, mnogima film nije 'sjeo' pa ga je tako i pjevačica Duffy (36) 'popljuvala'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mučne ispovijesti zlostavljanih žena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Duffy je u veljači ove godine u javnost izašla s tragičnom pričom u kojoj je otkrila da je bila oteta, drogirana i silovana pa je ovaj film u njoj probudio negativne emocije vezane za njezinu prošlost.

Inače, '365 dana' je film kojeg su nazvali intenzivnijom verzijom 'Pedeset nijansi sive'. Prati priču žene koju je oteo i seksualno zlostavljao član mafijaške obitelji te joj je dao godinu dana da se zaljubi u njega dok boravi u zatočeništvu.

Pokrenula se i peticija da se film ukloni s Netflixa jer, po mišljenju mnogih, 'odražava glamurizaciju kulture silovanja'. Duffy je istaknula kako se u filmu ozbiljna zločin otmice i seksualne trgovine tretira kao erotska zabava.

- Jednostavno ne mogu shvatiti kako Netflix ne vidi da koliko je ovo bezosjećajno i opasno... Svi znamo da Netflix ne bi ciljano bio domaćin materijala koji promoviraju pedofiliju, rasizam, homofobiju, genocid ili bilo koji drugi zločin protiv čovječnosti. Svijet bi s pravom ustao i vrisnuo. Tragično je da su žrtve trgovanja i otmica neviđene, pa ipak, u filmu '365 dana' njihova patnja prerasta u 'erotsku dramu' - rekla je Duffy. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tihomir29 03.07.2020.

    Pa bog te mazo, ja nisam nikad silocao ženu i očito sam u manjini, možda vrijeme da i ja to riješim da vidim kaj propuštam 🤦‍♂️🤦‍♂️🙄

  • BabaYaga 03.07.2020.

    Pa kaj i nju?🤦🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare