To je to što me zanima!

Dugo ju je nagovarao: Goran i Lejla su završili pod plahtama

PREPUSTILI SE STRASTIMA: Nakon što je vidjela njegovog 'ugora' Goran je bio u dilemi treba li pokušati nešto sa Steffani. No u pravo vrijeme je u kuću ušla Lejla
Vidi originalni članak

Nakon emisije uživo stanari su od Big Brothera dobili na poklon tulum te se tako opustili od silnih iznenađenja koje su im sinoć servirani.

Goran, koji je tijekom pretprošlog dana bio u dilemi da li da nešto pokuša sa Steffani, od čega ga je odgovorio Đorđe, sinoć je napokon došao na svoje, no ovog puta s Lejlom! Iako je Lejla, kada su legli u krevet odmah rekla Goranu da neće biti seksa pred kamerama, nakon dugog nagovaranja i poljubaca, ipak je posustala pa su se tako dvoje zaljubljenih našli ispod plahti u ljubavnom klinču, javlja RTL .

Stanari su se ujutro probudili i shvatili da u kući nema kave, ali i sva hrana je nestala iz kuće. Jedino je Zorica uspjela negdje sakriti malo kave za sebe.

Nedostatak hrane razdražio je Stefani pa opet prijeti da će otići iz kuće. Katja je prešla preko njezinog gunđanja i onako majčinski joj rekla 'obuci jaketu'.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Gumiberica 15.11.2015.

    A gdje je snimka?

  • Slavonka60 15.11.2015.

    Je gadna ova Goranova, užas, nos ...što je s tim nosom? On je relativno zgodan muškarac, gdje nađe ovu?

  • suza13 15.11.2015.

    udri mujo ko u tepsiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare