To je to što me zanima!

Dugo ju nismo vidjeli: Tina Vukov pjevala sinoć u Šibeniku

Kad je njezina karijera bila na vrhuncu, odjednom je nestala. Nije aktivna ni na društvenim mrežama. Ponekad zna objaviti video na kojemu pjeva 'za svoju dušu'
Vidi originalni članak

Riječka pjevačica Tina Vukov (29) posljednjih nekoliko godina se povukla s glazbene scene, ali se i dalje pojavljivala u medijima zbog ljubavne veze s mnogo starijim Lukom Rajićem (54). No, izgleda da se Tina odlučila vratiti na pozornicu. Sinoć je nastupila na Večerima dalmatinske šansone na Trgu Republike Hrvatske u Šibeniku. 

Tina se prvi put pojavila na sceni kad joj je bilo samo 16., a tada su svi hvalili njezin glas i talent. Veliki Arsen Dedić joj je jednom prilikom ponudio i suradnju, pa su on i Tina snimili duet 'Vraćam se'. 

Kad je njezina karijera bila na vrhuncu, odjednom je nestala. Nije aktivna ni na društvenim mrežama. Ponekad zna objaviti video na kojemu pjeva 'za svoju dušu'. Mogli smo je vidjeti tek kao gošću Damiru Kedži (31) na koncertu u Rijeci i na modnoj manifestaciji 'Riječke stepenice'. 

Pažnju je na sebe privukla kad se proširila vijest o njezinoj vezi s Rajićem. Njihova veza nije potrajala dugo. Prekinuli su prije tri godine.

NOVI PAR Tina Vukov i Luka Rajić u vezi, prijateljstvo preraslo u ljubav?

- Luka Rajić je letio avionom u ratnoj zoni bez pardona samo da dođe i da me vidi. To je ljubav sigurno. Luka kad voli - voli. Vjerujte mi, ne skriva se po ćoškovima. Ja bih rekla - kada će se Luka Rajić zaljubiti, da ćete to svi znati i da ga nećete trebati po skrivećki dočekivati - rekla je svojedobno Borna Rajić, Lukina bivša supruga s kojom ima tri sina, Luku, Bornu i Frana. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kicami 19.08.2018.

    Il treno per Genova...

  • PeroTikulić 19.08.2018.

    i ova se udala za nekog starca zbog novca

  • iiiih 19.08.2018.

    Djeluje mi ko zena sto ne prati trendove (sva sreca). Izgleda prirodno, nema cice ni guze na izvolite. Svaka cast zeno 👏👏👏👏 jako rijetko

Komentiraj...
Vidi sve komentare