To je to što me zanima!

Duhovi i vještice, provedite vašu noć u restoranu Madison

Restoran/Nightclub u Savskoj 141 uvijek je otvorenih vrata za sve ljude dobre volje i one željne zabave, a na Noć vještica osobito za one koji se vole maštovito maskirati
Vidi originalni članak

Kraj je listopada, znate već što slijedi. Vrijeme je da odjenete vaše najbolje kostime i pritom se dobro zabavite. Ali ne samo to - budete li originalniji od drugih, restoran Madison će vas i vaše društvo počastiti vrijednim nagradama.

Evo što se sprema. U srijedu, 30.10. počinjemo s legendarnim tamburašima Zlatnim dukatima, a već sutradan slijedi vaša noć.

Madison će svakog gosta na Noć vještica počastiti pićem dobrodošlice, te najbolje maskirane nagraditi platama za četiri osobe i drugim poklonima! 

Cijeli će tulum sjajnom glazbom pratiti benda Euroart, koji je u međuvremenu nastup obogatio specijalnim efektima.

Ako vam njihove muzičke čarolije na Noć vještica ne bude dosta, uz bend Euroart se možete doći provoditi i u petak, dok se u subotu vraćamo u tamburaške vode. Nastupa grupa Unikat.

Ne propustite program napravljen samo za vas jer, osim bendova, na vas čeka najbolja hrana, vrhunsko piće, ali i lijepe hostese, naše vještice i mačkice... 

Provjerite što se još sve nudi na našoj stranici na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare