To je to što me zanima!

Duhovni guru spasio brak Kim Kardashian i Kanyea Westa

Osim što su Kim i Kanye imali teškoća u braku, obitelj Kardashian ovih dana proživljava pravu 'dramu'. Sadržaj memoara Caitlyn Jenner uznemirio je Kris Jenner i njene kćeri
Vidi originalni članak

Nedavno se nagađalo da će se par razvesti. No Kim Kardashian (36) i Kanye West (39) opet su sretni zbog seansi kod duhovnog savjetnika u Los Angelesu.

- Pomogli su im iscjeljujući razgovori s njime - rekao je Ian Halperin, autor knjige ‘Dinastija Kardashian: Kontroverzni uspon američke kraljevske obitelji’. Par je 24. svibnja proslavio treću godišnjicu braka, a Kim se pohvalila divovskim buketom.

Osim što su Kim i Kanye imali problema u braku, obitelj Kardashian ovih dana proživljava još jednu 'dramu'. Caitlyn Jenner izdala je svoje memoare pod nazivom 'The Secrets of My Life' ('Tajne mog života') u kojima otkriva mnoge detalje najpoznatije američke reality obitelji. 

Kris smatra da je Caitlyn u knjizi pretjerala, a isto mišljenje imaju i sestre Jenner i Kardashian. 

- Razgovarala sam s Kim o tatinoj knjizi i složile smo se da mnogo toga što je napisao nije istina. Čak i ne mislim da namjerno laže, on na neki čudan način vjeruje da se to doista tako dogodilo. On piše jako ružno o našoj obitelji bez razloga, to je ludo - kazala je Kendall. 

Kim se zaprijetila Caitlyn da, ako u knjizi nađe nešto loše o svojoj mami, da će se s njim obračunati. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jdn 07.06.2017.

    ugurao i guru pa je sve u redu, ajmo sada sve po starom

  • zoran39 07.06.2017.

    to me tako pogada da kad oni nisu ok nisam ni ja.... lol

  • 07.06.2017.

    bravo nek im je sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare