To je to što me zanima!

Dujmić pronašao inspiraciju: G. Karan je moja nova muza

Glazbeni veterani nastavit će suradnju i poslije Zagrebačkog festivala na kojem su predstavili pjesmu ‘Ako to je sve’. Rajko je pjesmu uglazbio u rekordnom roku
Vidi originalni članak

Godinama sam radio sa ženama, ali napokon sam našao muškarca sa srcem, nježnog rokera, rekao je Rajko Dujmić (60). Skladatelj dodaje kako je tekst kolege Gorana Karana (50) u naletu inspiracije uglazbio u rekordnom roku te da mu je on nova muza.

- Trebalo mi je pet minuta i 60 godina - smije se Dujmić. Osim što intenzivno piše za sebe i druge izvođače, priprema kantautorski uradak, album duhovne glazbe, a objavit će i memoare. U njima će, kaže, iskreno progovoriti o ljudima koji su mu obilježili život.

Nakon suradnje s Emilijom Kokić, Ninom Badrić, Ivanom Banfić i Jasnom Zlokić , Rajko je glazbeni debi sa splitskim pjevačem predstavio na 62. Zagrebačkom festivalu.

Osjećam se kao da sam s Rajkom u braku iz interesa

- Tekst pjesme ‘Ako to je sve’ napisao sam prije godinu dana, ali nisam bio zadovoljan glazbom. Rajka sam slučajno sreo dok sam radio intervju za svoju knjigu ‘ Original ’. Pokazao sam mu tekst, on ga je ponio kući i 20-tak minuta nakon što smo se rastali nazvao me i ponosno rekao: ‘Gotovo je’ - kaže Karan.

Poslije rada sa Z rinkom Tutićem, Zdenkom Runjićem i Nenadom Ninčevićem , Goran se nada kako će napraviti još hitova s Dujmićem.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kluna 20.01.2015.

    U lijepoj pjesmi sklad dva majstora. Gospon Dujmić je ponovo dokazao koliko može, s novom muzom visoko dobaciti, unatoč njegovim dugogodišnjim suradnicima koji su ga htjeli "baciti". Rekoh već, za razliku od njih koji su zabavljači, on je umjetnik.

  • lilyan 19.01.2015.

    obožavam slušati Gorana, ima mi poseban glas,

  • dipsy2010 18.01.2015.

    Lijepa pjesma ..... sviđa mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare