To je to što me zanima!

Đurđa Tedeschi Dubrovnikom je prošetala u decentnom izdanju

Umirovljenu sutkinju često opisuju kao jednu od najbolje odjevenih Hrvatica te je čak i u opuštenoj modnoj kombinaciji privukla sve poglede
Vidi originalni članak

Đurđi Tedeschi je Dubrovnik omiljena ljetna destinacija. Upravo je zato majka jednog od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika Emila Tedeschija (56) za svoju ljetnu rezidenciju odabrala upravo taj grad. Ondje je prije dvije godine kupila staru vilu koju je u potpunosti renovirala prema svojim željama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umirovljenu sutkinju često se može vidjeti u šetnji Stradunom, odjevenu u upečatljive modne kombinacije. Đurđu često opisuju kao jednu od najbolje odjevenih Hrvatica te je nedavno čak i u opuštenom izdanju privukla sve poglede.

Đurđa je za šetnju Stradunom ovoga puta odabrala zanimljivu crnu majicu s patentnim zatvaračem koju je spojila s crnim hlačama ravnog kroja i popularnim crvenim balerinkama modne kuće Valentino. 

FOTO: OPUŠTAJU SE U GRADU Đir po Stradunu: Vrećo i Đurđa Tedeschi šetali, privukli poglede

Styling je upotpunila zanimljivim šeširom, diskretnim naušnicama te crveno-bijelom torbom s prugastim uzorkom.

POGLEDAJTE VIDEO ŠETNJE DUBROVNIKOM:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dve ruže 30.08.2021.

    Toliko drama oko stajlinga kao da nema vecih problema u ovoj drzavi.Hejteri neka samo pišu svoje ali nista ne zivcira kao licemjerje.Kad ih treba moljakati za razno razne usluge, donacije i zaposlenja Tedeschijevi su super dok im s dr strane ovakvi portali sluze kao ispusni ventil za svoje frustracije. Nista ne boli vise od toga kad ti članovi obitelji zabijaju nož od ledja.Na Emilovom mjestu ne bi nikome tko se ne dokaze kao čovjek prema dr ljudima radila usluge, pa ni da mole pripravnički. Da mi je rod rodjeni.A dobro znam kakvi su mu pojedini članovi familije. Samo ponizavaju druge a sve kao neka ugledna Korculanska gospoda.Dovoljno je pitati susjede iznad Leuta

  • maja2020 29.08.2021.

    Ne privlace modni odabiri paznju nego vremesni model u smjelim kombinacijama 😂

  • muskarac 29.08.2021.

    jeli napravila ova "sutkinja" ista dobroga za drustvo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare