To je to što me zanima!

'Duško Tošić ima ljubavnicu u Dubaiju, javila se i Karleuša...'

Ana Jovanović je navodno objavila fotografije s istog mjesta gdje je u to vrijeme odmarao i Tošić, no na društvenim mrežama demantirala je da ima ikakve veze s nogometašem. Podržala ju je i Jelena
Vidi originalni članak

Ponovno se dogodio skandal, a glavni akteri su srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) i njezin suprug, nogometaš Duško Tošić (35). Ranije se već pričalo kako Duško ima ljubavnice, ali je par sve demantirao. Isto se dogodilo i s Jelenom. Sada srpski mediji prenose kako Duško Tošić opet ima aferu.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša o plastičnim operacijama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je u vezi s blogericom Anom Jovanović, koja se oglasila o aferi. Rekla je da su to sve laži.

- Zamolila bih u svoje ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruirane afere, da prestanete s objavljivanjem lažnih informacija jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvjema obiteljima, prije svega našoj djeci - napisala je Ana, koja s pjevačem Peđom Jovanovićem ima troje djece. 

Srpski mediji navode da je Ana objavila fotografiju s istog mjesta u Dubaiju, gdje je u to vrijeme odmarao i Tošić, ali je obrisala objave jer se bojala da će ih netko povezati. 

Zbog afere javila se i Jelena Karleuša.

- Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život - rekla je Karleuša. 

Prema pisanju srpskih medija, Duško i Ana viđaju se već godinu dana i zajedno su išli u provod. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • sinisabudimir 16.01.2021.

    Sve ih redom !!

  • 15.01.2021.

    Naša mladež mora biti obaviještena što se događa u regionu . Da nije ovoga napredno progresivnog portala, mi bi bili uskračeni za tu informaciju . Več sam vam napisao ,ali molim vas opet da nam napišete štogod o Tijani Ajfon .O njoj več duže ni riječ , pa smo zabrinuti za njezin lik i djelo . Hvala !

  • danijel horvat 15.01.2021.

    Čuo sam te kuluarske priče i te tračeve mlade cure idu u Dubai gutat mačeve........sa starom majkom živiš na jednoj plaći k.... odakle ti pare za "Vesaći"

Komentiraj...
Vidi sve komentare