To je to što me zanima!

Dvije godine bez Boba Sageta: Proslavio se u 'Punoj kući', a njegova je smrt šokirala svijet...

Iako je ostvario zavidnu glumačku karijeru, većina ga prepoznaje kao Dannyja Tannera iz sitcoma 'Puna kuća'. U ovoj se ulozi proslavio krajem 80-ih
Vidi originalni članak

Glumac Bob Saget preminuo je na današnji dan prije dvije godine. Nakon pada i udarca potiljkom, za koji je mislio da nije ništa, preminuo je od ozljede glave. Njegova je smrt šokirala cijeli svijet, a u svijetu glume ostavio je neizbrisiv trag. 

POGLEDAJTE VIDEO Prije smrti, Bob Saget snimio je svoj posljednji projekt: Glazbeni spot koji je napokon objavljen

Sestra mu je preminula zbog bolesti

Bob je rođen 17. svibnja 1956. godine u Philadelphiji. Živio je s ocem koji je bio direktor jednog supermarketa i majkom koja je bila upravnica bolnice. Njezinim je stopama htio krenuti i Bob, koji je htio postati doktor. Međutim, uz pomoć profesora engleskog jezika koji je prvi primijetio njegov talent, upisao je glumu.

Saget je imao i sestru Gay koja je bolovala od sklerodermije, autoimune bolesti krvnih žila, kože, mišića i u nekim slučajevima unutarnjih organa. Zbog bolesti je i preminula. Njezinu bolest doktori nisu dugo mogli dijagnosticirati stoga je glumac, potaknut time, osnovao zakladu Scleroderma Research Foundation.

Htio biti liječnik, a onda se proslavio u sitcomu

Iako je ostvario zavidnu glumačku karijeru, većina ga prepoznaje kao Dannyja Tannera iz sitcoma 'Puna kuća'. U ovoj se ulozi proslavio krajem 80-ih. Kasnije se, 2016. godine, pojavio i u nastavku serije 'Punija kuća'. Osim što je glumio u brojnim serijama, glumac je vodio emisije, a bio je poznat i kao stand-up komičar.

Saget je od 1989. do 1997. godine vodio emisiju 'Šaljivi kućni video'. Pojavio se u 'Besramnicima' te kao narator u popularnom sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku'. 

Dva puta se ženio

Glumac se tijekom života dva puta ženio. Prvi put sa srednjoškolskom ljubavi Sherri Kramer. Vjenčali su se 1982. godine, a zajedno su dobili tri kćeri - Aubrey, Laru i Jennifer. Par se razveo 1997. godine, a razlog je bio taj što se glumac navodno opijao. 

Saget je 2015. godine našao novu ljubav. Započeo je vezu s Kelly Rizzo, a tri godine kasnije su se i vjenčali. O njihovoj je vezi Kelly progovorila prošle godine na TikToku te otkrila da joj se javio putem Instagrama

ZASTRAŠUJUĆI PAD Glumicu Delany je smrt Boba Sageta potaknula da ode u bolnicu nakon udarca u glavu

- Mislim da je Bob tražio dobru djevojku sa srednjeg zapada, djevojku iz Chicaga, poput mene. Pa je vidio moj Instagram i rekao je: 'Oh, nisu samo selfiji i bikiniji, ona zapravo radi zanimljive stvari. Ima ovu emisiju o hrani i emisiju o putovanjima. Čini se zanimljivom - rekla je.

Preminuo je tijekom turneje

Glumac je prije prerane smrti bio na turneji. Došao je i na Floridu te odsjeo u hotelu Ritz-Carlton Orlando. U istom je hotelu, kako je kasnije pokazala abdukcija, pao i udario potiljkom u nešto. Nakon toga je otišao spavati i preminuo zbog ozljede. Kako je tada pisao Page Six, nije imao tragove alkohola ni droge.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sky linee 12.01.2024.

    Kad se sjetim kako su svi mislili da je od cjepiva umro (misle još neki a ne znaš danas uopće pravu istinu)danas se to ne uzima u obzir

  • patak Bubi 12.01.2024.

    Subduralni i naročito epiduralni hematomi su gadna stvar. Šteta, super pozitivan lik.

  • mars7 09.01.2024.

    bas mi je zao bio je dobar glumac

Komentiraj...
Vidi sve komentare