To je to što me zanima!

Dvina se ponovno sprema na put u središnju Afriku

Dvina će u središnjoj Africi ostat pet tjedana, a s prošloga velikog putovanja vratila se početkom godine. Dosad je već proputovala 80-ak zemalja
Vidi originalni članak

Subotnje popodne Dvina Meler (33) provela je u društvu elegantnoga gospodina u bijelom odijelu. Prošetali su zagrebačkom špicom. Popili su piće, a manekenka kaže da je to njezin stari obiteljski prijatelj.
- S tim gospodinom nisam ni u kakvim poslovnim kombinacijama, nego smo samo otišli na kavu - rekla je Dvina. Dodaje kako se sprema ponovno otići na ekspediciju, i to u središnju Afriku. Ostat će pet tjedana, a s prošloga velikog putovanja vratila se početkom godine. Tada je s dečkom Davorom Dovedanom obišla afričke zemlje poput Mauritanije i Liberije. Hodala je kroz minska polja i kopajući tražila dijamante, a od jednog je napravila prsten. Dvina je proputovala 80-ak zemalja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tratuljonac 21.09.2009.

    imaju i mine ponosa....zeni se ti mila moja.ako mislis.pjescani sat iscurio.u nepovrat.

  • biker46 21.09.2009.

    kako mrzim kad damice ovako nose torbu,ruku bi im iscupo...inace tako se torbe nose u centru grada a cim nigdje nema nikoga odma se nosi normalno..vidjeno milijun puta

  • santa claus 21.09.2009.

    za neovjerovat ali za prave pustolove netreba puno love. frend mi ovu zimu opet ide isto tako na putovanje. od prošlog putovanja nije ni na jednom danu godišnjeg. pržio se na suncu u zgb na poslu, živio-maltene preživljavao jer ona ima viziju a to je opet neko novo putovanje. zaraza, strast.... dvina mi je ovak niš posebno, nesviđa mi se ni njezin stil obleke no ipak nemožemo pljuvat da se ide folirat a već je bila u 80 zemalja, zar ne? jednom rječju: sretno i svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare