To je to što me zanima!

Dvoboj crnih badića: Perković i Renata Sopek zavode na plaži

Olimpijska pobjednica i instruktorica fitnessa cijelu godinu 'hodočaste' u teretanu, a tijekom ljeta ponosno pokazuju rezultate vježbanja poziranjem u badićima
Vidi originalni članak

Sandra Perković (27), koju ovaj mjesec očekuje Svjetsko atletsko prvenstvo u Londonu, usred napornih priprema pronašla je i malo vremena za odmor pa nam je pokazala kako uživa na plaži u Medulinu.

Olimpijska pobjednica iz Rio de Janeira pozirala je na plaži u crnom dvodijelnom badiću i oduševila sve svoje pratitelje koji su je obasipali lajkovima i komplimentima.

Osim nje, svojim izgledom u badiću pohvalila se i Renata Sopek (38), koja odmara na Pelješcu. Voditeljica i instruktorica fitnessa također je pozirala u crnom badiću, ali i na 'must have' dodatku za plažu ove sezone - zlatnom labudu na napuhavanje.

Uz fotku na kojoj pozira na napuhancu, Renata se pohvalila kako sada i ona ima svoj 'ZOO', a rekla i kako je oduševljena svojim badićem. Oduševljenje su s njom podijelili i njezini pratitelji koje je impresionirao njezin dekolte na spomenutoj fotki.

 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Toli 06.08.2017.

    Zamisli......i šta ćemo sad?

  • 05.08.2017.

    Renata zgodna.

  • 04.08.2017.

    A +size Luce???

Komentiraj...
Vidi sve komentare