To je to što me zanima!

Dvojcu iz 'Večernje škole' u Splitu probušili sve četiri gume

Policajac je Blažu i Denisu iz 'Večernje škole' savjetovao da skinu zagrebačke tablice kad su u Splitu. Putuju obalom s projektom 'Blaževa pokretna radionica'
Vidi originalni članak

Pomagali smo mnogima, a sad nama treba pomoć, kažu Damir Folnegović i Mladen Horvat, najpoznatiji kao Blaž i Denis iz 'Večernje škole'.

Dvojac putuje obalom s projektom 'Blaževa pokretna radionica'. Sad su, dodaje Folnegović, postali 'Blaževa nepokretna radionica'. U Splitu su večerali u restoranu pa prespavali kod prijatelja, a ujutro su im sve četiri gume na kombiju bile probušene.

- Nismo mogli vjerovati. Kombi je ‘ležao’ na cesti, a nismo bili u nekoj zabitoj ulici niti smo koga zagradili. Vjerojatno su nam probušili gume zbog zagrebačke registracije. Policajac nam je rekao da skinemo tablice kad drugi put dođemo u Split - rekao je Blaž.

Dodaje kako je sreća u nesreći što imaju sponzora za gume pa će uskoro nastaviti prema Zadru. Komičari su već tjednima na putu. Blaž je nedavno u Tribunju proslavio 49. rođendan. Pridružio im se i Kemal Monteno. Glas mu je pucao pa je uspio otpjevati samo nekoliko pjesama, ali veselo društvo nastavilo je tulumariti do 'sitnih' sati. Folnegović je za rođendan dobio uglavnom CD-e i butelje vina, a kolega Mladen Horvat poželio mu je da bude još deblji i čupaviji.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Majaa_2 10.08.2011.

    Ovo su neka dica napravila iz dosade ili malo paznje da dobiju ili da se mogu hvalit. Mislim da vecinu Splicana boli kura* koje su table na autima.

  • mazaluna 10.08.2011.

    To sigurno nisu bili pravi dalmoši već znate koji ,odnosno od roditelja koji su se spustili sa planina,takvih je nažalost u Splitu danas najviše.

  • apocalypsedude 10.08.2011.

    skinuti tablicu? pa ne vjerujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare