To je to što me zanima!

Dvojnik folk dive: Stefan (27) je od sebe napravio Lepu Brenu

'Neću se puno hvaliti, ostat ću svjestan samog sebe u tišini', našalio se vizažist. Iako mu se Brena još nije javila, 2018. ga je kontaktirala Kim Kardashian kada se transformirao u njezinu majku Kris Jenner...
Vidi originalni članak

Vizažist Stefan Subotić (27) iz Doboja čarobnjak je transformacija. Svoj talent otkrio je prije deset godina, a karijeru nastavio u Beogradu, piše Alo.rs. Godinama je šminkao žene za vjenčanja, maturalne večeri i slične svečane prilike, a nemali broj puta je 'sredio' i sebe. Samouk je, ali njegove transformacije mnoge ostavljaju bez daha. Pažljivim potezima kista, njegovo lice poprimilo je konture Morgana Freemana, Megan Fox, Michaela Jacksona, Bali-bega i mnogih drugih. 

Ovog je puta poželio biti jedna od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije, folk pjevačica Lepa Brena (59). 

- Brena i ja blizanke. Ili? Čast mi je biti ona makar na dva sata - rekao je Stefan. Dodao je kako misli da je ovog puta nadmašio sam sebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleo (@stefansubotic_makeup) on

- Neću se puno hvaliti, ostat ću svjestan samog sebe u tišini - našalio se vizažist. Iako mu se Brena još nije javila, 2018. ga je kontaktirala Kim Kardashian (39) i pohvalila kada se transformirao u njezinu majku Kris Jenner (64).

Šminkao je i mnoga poznata lica sa scene koja ne želi navoditi, a kaže kako ne bi propustio priliku ni da ga Hollywood pozove. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • PapaĐo 03.05.2020.

    Stvarno je lepa

  • luđakneki 03.05.2020.

    Krv ti jebem sta je ovo?

  • 03.05.2020.

    Zanimljivo kako se ne transformira ufrajere 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare