To je to što me zanima!

Dvojnike Sulejmana inspiriraju kostimi glavnih likova iz serije

Naši dvojnici su najvjerniji gledatelji “Sulejmana Veličanstvenog”, čiji ih kostimi inspiriraju. Mnogi su poslali svoje fotografije na kojima poziraju s maramama
Vidi originalni članak

Iako tvrdi da ne sliči Sulejmanu, moje prijateljice i cijeli kvart misle suprotno, kaže Matea koja je prijavila dečka Marija Lažetu.

Svezala mu je maramu oko glave kako bi izgledao poput Sulejmana. Veroniki Roščić obitelj nije dala mira dok se nije prijavila. Kolege Livije Čvelje oduševljene su sličnošću s Hurem i navijaju za pobjedu. Majda Ivković, Draganova supruga, kaže da je “Sulejman Veličanstveni” jedina serija koju on gleda. Juru Martinovića prijavio je stalni gost u kafiću Dragomir. Svaki dan ga zeza da je isti Sulejman. Arlinda Begaj (18) poput Hurem nosi maramu. 

Svoje fotografije s imenom, prezimenom, godinama, adresom i brojem mobitela šaljite nam na reporter@24sata.hr. Pobjednike će izabrati dvojnici Šeherezade i Onura iz “1001 noći” - Danko Friščić i Erna Kranjčec.     

Idi na 24sata

Komentari 67

  • MalaLuna 07.11.2012.

    Čim muško ima bradu misli da je sličan Sulejmanu! Hahahaha

  • X MAN 06.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tanjaos27 04.11.2012.

    koliko su slični, mogli bih napraviti hrvatsku inačicu sulejmana veličanstvenog s njima u glavnim ulogama hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare