To je to što me zanima!

Dvorana u suzama: 'Otišla je Neda, oličenje života i ljubavi'

Urna s posmrtnim ostacima glumice bit će položena u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a ispraćaj za kremiranje je u subotu, 18. siječnja u 16.30 sati na Novom groblju
Vidi originalni članak

Glumica Neda Arnerić preminula je prošlog tjedna u 67. godini, a u četvrtak su se prijatelji i kolege oprostili od nje na komemoraciji u Jugoslavenskoj kinoteci u Beogradu.

Komemoracija je započela minutom šutnje, a poslije toga su se čitali telegrami Lordana Zafranovića, Mire Banjac, Gorana Pasjaljevića i Društva hrvatskih redatelja, piše Kurir.

- Nedavno su se ugasili životi tri velike filmske zvijezde. Napustila nas je draga Milena Dravić, Dušica Žegarac i oličenje života i ljubavi - naša Neda. Počela si rano, a profesionalni život nas je dva puta spojio. Radili smo zajedno na dva filma i to je bilo dragocjeno - pisalo je u telegramu redatelja Zagranovića.

Nakon govora, Nedini prijatelji pogledali su film 'Ukleti smo, Irina', koji je snimljen 1973. 

Urna s posmrtnim ostacima glumice bit će položena u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a ispraćaj za kremiranje je u subotu, 18. siječnja u 16.30 sati na Novom groblju. 

Podsjetimo se, Nedu Arnerić je u stanu pronašao brat Predrag Arnerić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • GrgaZlatoper 18.01.2020.

    R.I.P.

  • Niko1968 16.01.2020.

    Adio Nedo nek te anđeli čuvaju. Tvoje filmove i tvoj lik nikad necemo zaboravit .

  • arbia 16.01.2020.

    Sjecam je se kad sam bio mulac. Dobro tijelo je imala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare