To je to što me zanima!

Dvornik napali, dala je unučici da jede rukama: 'Dosta drame'

Ovo nije prvi put da se našla na meti kritičara zbog unučica. Jednom se prilikom Danijela 'požalila' kako ima pune ruke posla zbog njih dvije. Neki su suosjećali s njom, dok su je drugi 'napali'
Vidi originalni članak

Nema naviku odgovarati na kritike, no Danijeli Dvornik (53) ovoga je puta prekipjelo. Na Instagramu je objavila snimku unučice Lumi na kojoj jede tjesteninu rukama. Mnoge je raznježila, no našla se na meti nekolicine pratiteljica kojima je ova objava bila okidač za niz negativnih komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Djetetu od niti godine dana dati špagete i to rukama. Mogla je mama barem narezati na manje komadiće pa da dijete žličicom jede. Je bih je ipak hranila. Jadna, kako se zagrcala - jedan je od komentara. No Danijela se ubrzo oglasila.

- Prestrašno, dijete jede rukama. Zovite socijalnu službu, hitno. Inače, ruke služe za ukras. Prestanite dramiti oko svega. Preslatka je i želi sama jesti - napisala je Dvornik. 

Ovo nije prvi put da se našla na meti kritičara zbog unučica. Jednom se prilikom Danijela 'požalila' kako ima pune ruke posla zbog njih dvije. Napisala je kako se želi odmoriti i naspavati. Neki su suosjećali s njom, dok su je drugi 'napali'.

DVORNIK SE FOTKALA NA RIVI Danijela napisala kako u 'Splitu bar ne trese': Bježiš i provociraš

-  Ne mislim ništa loše ali mi nije jasno u čemu je toliki problem, ja imam troje djece, muž je na terenu i živi smo. Djeca su sada već veća, ali kad se najmlađa rodila stariji su imali dvije i pet godina. Meni nije jasno da vas troje ne možete izaći na kraj s dvoje djece - napisala joj je jedna pratiteljica.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • marzic 07.02.2021.

    Da je pokojni Boris znao st ce ostati iza njega nikad djecu nebi pravio,

  • iv.ma 07.02.2021.

    Rekoše da mala voli sama jesti.Nadam se da neće kasnije zavoljeti da se sama drogira kao dedek.

  • samo mirno 06.02.2021.

    Najslađi su oni koji sve znaju!netko ima jedno dijete i navečer je umoran,jedva čeka da djete zaspi.Netko ima petero djece ,stigne skuhati pospremiti ,i kad djeca zaspiju još pogledaju koji film.Sve ovisi koliko se posvetiš djeci .Ja sam bila sama s dvoje djece,i dok smo poslije vrtića ili škole pisali zadaće ,oprali sude,objesili oprani veš,opeglali odjeću za sutra ,pripremili sto će se skuhati na pola za sutra,stavila djecu spavati i htjela pogledati film,zaspala bi za 10 min.A to je bio običan dan.Niti postoje super žene,niti super mame,osim ako nemaju kućne pomoćnice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare