To je to što me zanima!

Dvostruki blagoslov: Beyonce i suprug Jay Z čekaju blizance

POJAČANJE U OBITELJI Pjevačica je silno željela još jedno dijete, ali navodno nije mogla začeti jer je bila pod prevelikim stresom. Ipak, sada joj se ispunila želja i to dvostruko
Vidi originalni članak

Želimo s vama podijeliti našu sreću. Dvostruko smo blagoslovljeni. Neizmjerno smo zahvalni što će se naša obitelj proširiti za dva člana. Hvala svima na lijepim željama - stoji u opisu fotografije koju je na svom Instagram profilu objavila Beyonce (35)

Pjevačica na 'fotki' pozira u donjem rublju te je ponosno otkrila trudnički trbuh, a sudeći prema opisu iste, ona i suprug Jay Z (47) čekaju blizance. U braku su od 2008. i imaju petogodišnju kćerkicu Blue Ivy.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, nedavno se počelo šuškati da je brak glazbenog para u krizi te da su pred razvodom, a sudeći prema spomenutim lijepim vijestima, čini se da su to sve ipak bile samo glasine.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • koko82 06.02.2017.

    idu male crne pantere.....

  • Brooklyn77 02.02.2017.

    ne virujem da je normalnim putem..svi danas blizance dobivaju...opet neki trend u selebritija...

  • purgerica prva 02.02.2017.

    Za ono prvo dijete je nosila jastuk pod haljinom a surogat majka odradila 9 mjeseci. A ovo dvoje? Pitanje je da i ova fotka nije "dorađena", pa ti amero celebrity su svi na "stimulacijama"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare