To je to što me zanima!

E. Dvornik otišla od mame, ona je 'zamijenila' kujicom

Kćer Dine Dvornika prije mjesec dana je navršila osamnaest godina, a kod dečka praktički živi još od ljeta. Nedavno je preselila i ostatak stvari
Vidi originalni članak

Sad mogu legalno piti i ostajati vani do jutra, kaže Ella Dvornik, koja je prije mjesec dana postala punoljetna. Još od ljeta praktički živi kod dečka, konobara Denisa Memedovskog (23), u unajmljenom stanu u Prečkom, a sad je tamo preselila većinu odjeće i drugih stvari.
- Mami malo nedostajem, ali ima pune ruke posla pa nije tako strašno - rekla je Ella, koja već nekoliko godina džeparac zarađuje raznim honorarnom poslovima. Kćer Dine Dvornika bi trebala uskoro početi pisati blog za Večernji list.
- Zamijenila sam je kujicom Obamom - našalila se Danijela Dvornik. Kćer nekad viđa svakodnevno, a nekad prođe i desetak dana da se ne vide.
- A šta ću je gledati 24 sata dnevno? Srećom, nije otišla daleko od kuće. Obično je vikendom na ručku, a preko tjedna ni ja uglavnom nisam doma - kazala je Danijela.
Osim u svojoj agenciji za iznajmljivanje poznatih “Eventuša”, gdje joj pomaže i Ella, Dvornikova udovica radi i na pokretanju festivala klupske glazbe u lipnju u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • johntaylor 01.02.2009.

    bezobraznici vi mi samo dajete pokude, sram vas bilo

  • Siljota 01.02.2009.

    kako ste vi ljudi jadni pustite curu da uživa..radij bi slušala cjeli dan o Eli nego o Simonici i onom zalizanom anti.ili.. onoj glupači Nives Celzijus Srpkinja..to je uzor jedne majke molim vas ljepo..A Danijela je barem odgojila svoju kčer kako treba a vi ste tako svi ljubomorni..

  • user_32500 01.02.2009.

    jadni dino nije ni čudo da je ošao kraj takve kći i mame koja je podržava u ludostima.čemu više povlačenje po novinama sramotite čovjeka koji vas je hranio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare