To je to što me zanima!

E. Hurley na Twitteru: Nitko se još ne rastaje, prekipjelo mi je

Obitelj Aruna Nayara šokirana je preljubničkim slikama glumice, no ona je ipak okrenula priču te tvrdi kako se nitko još ne rastaje i ne svađa oko novaca i preljuba
Vidi originalni članak

Nakon što je objavila kako se već prije par mjeseci rastala od supruga Aruna Nayara (45), Elizabeth Hurley (41) rastavu je odlučila demantirati. Kako je na Twitteru objavila da se odavno odvojila od supruga, tako je objavila i demantij vlastitog posta.

- Postalo mi je dosadno čitati nagađanja o mojoj rastavi. Nitko se još neće rastati, nitko se ne svađa oko novca i ne planiram otiću u Australiju. Dosta mi je - napisala je Elizabeth.

Privatni život glumice zaokuplja medije nakon što su se u javnosti pojavile slike glumice kako se strastveno ljubi sa Shaneom Warneom (41). 

Obitelj Aruna Nayara šokirana je preljubničkim slikama Elizabeth, a tvrdnje o rastavi glumica navodno poriče jer je zabrinuta za svoje 13 milijuna funti vrijedno bogatstvo koje bi trebala podijeliti sa suprugom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivan2005 18.12.2010.

    tipična sponzoruša i luzer. tipično. on joj sve plaća a drugi je krpe sa strane..e moj pajdo nista ti ne znas

  • LidijaMaric 18.12.2010.

    ne lažite više dosta....šta će on njoj uzet,pa on njoj treba dat ane još uzet.....istina je zapravo da se on ljubio,ne ona.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare