To je to što me zanima!

E to je upornost! Čak 20 puta je odbila njegov poziv za spoj, a danas slave 7. godišnjicu braka

Supružnici su se poznali krajem siječnja 2011. godine, kada je Rakitić prešao igrati u Sevillu. Ivan je svakodnevno posjećivao hotelski bar u kojem je tada radila Raquel samo kako bi je mogao vidjeti
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (34) i njegova supruga Raquel Mauri (32) proslavili su sedmu godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Slavimo sedam godina braka. Volim te dušom. Danas i zauvijek - napisao je Rakitić na Instagramu ispod fotografije na kojoj je zagrljen sa suprugom.  

Podsjetimo se, Rakitić i Mauri upoznali su se krajem siječnja 2011. godine, kada je Rakitić prešao igrati u Sevillu. Ivan je svakodnevno posjećivao hotelski bar u kojem je tada radila Raquel samo kako bi je mogao vidjeti. 

- Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu - svojedobno je izjavio Rakitić. 

Navodno ju je pozivao na spoj najmanje 20 puta prije nego što je konačno pristala. U početku nije htjela pristati jer ju je bilo strah da će ubrzo odseliti, s obzirom na to da je nogometaš.

U tajnosti su se vjenčali 2013. godine kod matičara, a zatim kasnije i u crkvi u gradu u kojem su se upoznali. Dobili su prvu kćer Altheu (8) u srpnju iste godine, a tri godine kasnije dobili su i drugu kćer, Adaru (3). 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ksenijast 21.06.2022.

    ...dok nije saznala tko je...ili je glumila da je ka ono ne zanima...

  • 21.06.2022.

    Vridilo je.❤️

  • KoronaTime 21.06.2022.

    Naravno, dok je igrao za Basel. Poslije je lako reći DA. Sve su istr

Komentiraj...
Vidi sve komentare