To je to što me zanima!

Ebru je u dilemi: Mora prodati jedino što joj je ostalo od oca

Baran je bijesan na Oguza i Narin i svim je silama želi pronaći. Melek odlazi u posjet Sabriju i doznaje da je odveden tužitelju i da je uhićen
Vidi originalni članak

Ebru govori Kenanu da želi prodati Muratovu kuću, no Kenan joj ponudi da će je on otkupiti od nje, a kada ona skupi novac, može je otkupiti od njega. Maja i Ada joj kasnije dolaze i govore da mora prihvatiti Kenanovu ponudu jer je ta kuća sve što im je ostalo od oca. 

Kendal i Kenan razgovaraju i Kenan govori Kendalu da mu ne može dati što želi. Deniz je nestala i Serdar i Oguz je odlaze tražiti. Deniz je cijelo vrijeme bila pred vratima Elifinog stana i Oguz i Serdar odlaze po nju. Narin dolazi u konak i Baran joj bijesno govori da mu je lagala i radila mu iza leđa. 

Kadrije je očajna jer se obitelj raspada i govori Narin da se sama snađe kada je već to radila u tajnosti i bila neiskrena. Oguz je isto očajan jer je godinama zbog Deniz žrtvovao odnos s Narin i sada nema kamo. Narin se u konaku slomila i iskreno rekla svima što misli i kako se osjeća i da je godinama čekala nekoga tko je nije volio, a sada je našla nekoga tko je voli.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ninaaa2431 29.06.2015.

    Ne od oca, nego od supruga! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare