To je to što me zanima!

Ecclestone napravila scenu u restoranu: Vrištala na čovjeka

Matthew Steeples nazvao je Bernieja Ecclestonea 'opasnim patuljkom', a kad ga je Tamara vidjela uživo, željela je da njoj to ponovi u lice. Iako Matthew i svjedoci tvrde da je Tamara povisila glas, ona sve demantira...
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (35), kći vodećeg čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea (89), našla se usred skandala. Kako javlja Daily Mail, početkom mjeseca u jednom restoranu u Chelseaju Tamara je vrištala na blogera i urednika 'The Steeple Timesa' Matthewa Steeplesa, koji je za njezinog oca rekao da je 'opasni patuljak'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tamara je navodno rekla Matthewu da je vrijeme da se obračunaju licem u lice nakon nekoliko godina ismijavanja.

- Puno ljudi pojavilo se vani, bili su i njezini tjelohranitelji. Rekla mi je da sam odvratna osoba jer napadam njezinog oca. Jedan od upravitelja restorana izašao je van i rekao Tamari da se smiri - ispričao je Matthew za strane medije.

 

Steeples je pozvao policiju koja se pojavila u roku tri minute.

- Mislim da je jedan od policajaca bio zapanjen kad je vidio Tamaru - rekao je Matthew. 

Međutim, Tamarin glasnogovornik odbacuje tvrdnje da je vrištala.

- Zbog nekoliko godina neistinitog ismijavanja, koji su nju i njezinu obitelj doveli u velike nevolje, Tamara je iskoristila situaciju kad je vidjela Matthewa i na miran način ponudila mu da joj u lice kaže sve što ima. On to nije htio i Tamara je mirno odšetala - rekao je. Glasnogovornik kaže kako Tamara nije povisivala glas niti se približavala Steeplesu te da je bilo nepotrebno zvati policiju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 15.03.2020.

    Đabe joj pare. Krv nije voda... Iz opanaka u japanke joj mama ušla... Seljačizam ostao.

  • listovača 15.03.2020.

    kojekakvi blogeri, influenceri, paparaci i tko sve ne sebi dopuštaju sve viđeno i neviđeno samo da bi nekako došli u centar pozornosti, tko kaže da ona laže a on eto jadničak ni kriv ni dužan mora trpiti njeno vrištanje

  • 15.03.2020.

    Vile u ruke i trpat đubar na prikolicu. I onda kramp u ruke pa istrpavat na polju. A na kraju: opet vile u ruke pa to rastrest. I da vidiš kak bi se poslije toga smirila, hehehe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare