To je to što me zanima!

Ecclestone pokazala vitku figuru četiri mjeseca nakon porođaja...

Obitelj trenutačno uživa u novogodišnjem odmoru u Dubaiju, a Tamara je na Instagramu podijelila fotografiju u badiću na kojoj pozira s kćerkicom Serenom. Neki su komentirali i njezin preplanuli ten
Vidi originalni članak

Kći Bernieja (80) i Slavice Ecclestone (62), Tamara Ecclestone (36), sredinom rujna rodila je djevojčicu u bolnici u Švicarskoj. Suprug Jay Rutland (39) i ona dali su joj ime Serena, a par ima i kćer Sophiju (6).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obitelj trenutačno uživa u novogodišnjem odmoru u Dubaiju, a Tamara je na Instagramu podijelila fotografiju u badiću na kojoj pozira s kćerkicom Serenom.

Pratitelje na društvenoj mreži oduševila je Tamarina figura samo četiri mjeseca nakon porođaja, a neki su komentirali i njezin preplanuli ten.

Nedavno je otkrila kako se njezina obitelj još uvijek nije oporavila od šoka koji je doživjela prije godinu dana, kada im je opljačkan dom u Londonu.

OPLJAČKALI JE Bogatašica Tamara Ecclestone i dalje u strahu: Jako je nervozna

Obitelj je otputovala na odmor tijekom božićnih praznika, a provalnici su im tada ukrali nakit u vrijednosti od oko 420 milijuna kuna. Kasnije su uhićeni. Radi se o spremačici Mariji Mester i njezinom sinu Emilu-Bogdanu Savastru, ali to nije smirilo traume koje je obitelj proživjela. 

- Užasno mi je teško gledati koliko je nervozna moja supruga postala nakon svega. Sophia također cijelo vrijeme ispituje hoće li se provalnici vratiti. Bijesna je zbog toga što su nas pokrali, strah ju je da će to ponovo učiniti i tužna je zbog pojedinih komada uz koje smo sentimentalno vezani, a koji se više ne mogu vratiti - ispričao je Tamarin suprug za strane medije. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.01.2021.

    Kaj smeta,mora se nekak pažnju privući😁

  • bree77 15.01.2021.

    hoće opet dojiti malu jedno pet godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare