To je to što me zanima!

Ecija Belošević imala polugoli 'photosession': Pokazala je svoj trbuh, a grudi prekrila rukama

Povodom svog 37. rođendana bivša voditeljica podijelila je na Instagramu fotografije na kojima je samo u trapericama, a goli trudnički trbuh je došao do izražaja
Vidi originalni članak

Voditeljica Ecija Belošević (37) u utorak je proslavila rođendan, a pratiteljima je pokazala fotografije sa 'photosessiona' na kojima je pokazala goli trudnički trbuh, a rukama je prekrila grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan mi ovaj blagoslovljeni rođendan, gospodin mi čestita lupkanjem već od 5 ujutro, Rio grebanjem od 6, jedino me budući tatica pustio da spavam još koliko želim nakon rođendanske puse u 7 - napisala je Belošević uz fotografiju.

IMAO POSEBAN POVOD Goran Belošević uputio dirljive riječi supruzi Eciji: 'Moj borac!'

Na fotografijama se nalazi samo u plavim trapericama koje su otkopčane. Grudi je prekrila jednom rukom, a kosa joj je bila raspuštena.

- Najposebniji rođendan koji će u povijesti ostati zapisan kao posljednji da sam samo ja bitna. Da nikakve male ručice ne prčkaju po mojoj torti. Da smijem sama puhati svjećice. Da sama otvaram svoj poklon bez 'asistencije' - dodala je voditeljica.

SVE SPREMNO ZA BEBU FOTO Zavirite u dom Gorana i Ecije Belošević: 'Sve je novo!'

Na ostalim fotografijama koje se nalaze u istoj objavi, televizijska voditeljica je sa suprugom Goranom Beloševićem.

Nosi crnu dugačku haljinu, a suprug rukama grli trbuh naslonjen na njeno rame.

- Sve je dobro. Zapravo bolje ne može. Beskrajno zahvalna - zaključila je.

U 30. TJEDNU TRUDNOĆE Ecija Belošević podijelila fotke trudničkog trbuščića pa otkrila koliko je kilograma dobila: '10!'

Podsjetimo, Ecija Belošević je u srpnju objavila da čeka dijete sa suprugom Goranom Beloševićem, a nedavno su otkrili kako im sin stiže u prosincu. 

POGLEDAJTE PRIČU STELLE KOJA BOLUJE OD MIŠIĆNE DISTROFIJE:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 04.10.2023.

    A igrate se s njegovim cicekima . Cool

  • Imperatrice 04.10.2023.

    Sreća su joj grudi XXXS čak i u trudnoći tako tako nema problema sa prekrivanjem. Žestitam zadnji rođendan u kojem si samo ti bitna. Zamisli kad rodiš i budeš manje bitna, sirotice... uživaj dok traje.

  • eka mala 04.10.2023.

    Zašto žene imaju potrebu od sebe raditi"ovo"?Očito u životu nije imala dovoljno pažnje pa joj treba sada!I zašto misli da je netko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare