To je to što me zanima!

Ecija Ivušić nakon udaje ipak je promijenila prezime: 'Dugo sam donosila tu odluku, teško je to'

Prije samo godinu dana Ecija je ulovila buket na svadbi poduzetnice i vlasnice modnog brenda Snježane Mehun Schillinger te time nagovijestila skorašnje vjenčanje
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (35), a sada već Belošević, nakon romantičnog vjenčanja na otoku Vrniku odlučila je odreći se svog djevojačkog prezimena i iznenadila pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proteklog vikenda Ecija se udala za bubnjara benda Pravila igre Gorana Beloševića (36), a iako se neko vrijeme dvoumila hoće li promijeniti prezime, za RTL.hr je otkrila što je prevagnulo.

- Teško sam se odrekla svog prezimena i dugo sam donosila tu odluku, ali Goranu je to bilo jako bitno, a i prevagnulo je razmišljanje o tome da jednog dana kad ćemo imat djecu, želim da se svi isto prezivamo. Tako sam se ipak odlučila na taj korak i nisam požalila - priznala je Ecija.

Podsjećamo, Nives CelzijusSnježana Mehun Schillinger i Antea Kodžoman te brojni drugi slavili su s mladencima na Korčuli. Fotografije su se dijelile prije, ali i nakon vjenčanja kako bi se svima dočarao dašak atmosfere.

ROMANTIČNI PRIZORI Ecija Ivušić i Goran Belošević objavili prve fotke s vjenčanja

Mlada je blistala u vjenčanici domaćeg dizajnera Borisa Pavlina, koja je po sebi imala cirkone i tkaninu u obliku listova. Tijekom ceremonije sve je snimala Mehunka. U videu je tiho šapnula 'Gotovo je Ecija' kada su izrekli sudbonosno 'da'. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 14.09.2022.

    Zadnji vlak uhvatila.

  • Beatrixx 14.09.2022.

    Ne znam cemu toliko fantaziranja. Tko hoce nek mijenja, tko nece nek ne.

  • dinamary 14.09.2022.

    Ako se istinski voli, tu nema dileme i razmisljanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare