To je to što me zanima!

Ecija Ivušić potvrdila nagađanja o vezi s Goranom Beloševićem

Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog, ispričala je Ecija za Story
Vidi originalni članak

Voditeljica Ecija Ivušić (34) potvrdila je za Story.hr vezu s bubnjarom grupe 'Pravila igre' Goranom Beloševićem (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sredinom svibnja objavili su zajedničku fotografiju s ATP turnira u Zagrebu na društvenoj mreži, a već tada mnogi su posumnjali da su oni razvili mnogo jače osjećaje od prijateljstva.

DVOBOJ S KNOLL? Nogometno 'ludilo' uhvatilo i Eciju Ivušić, pa pozira u badiću i pita: 'Gdje gledate Euro danas?'

- Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog. Ipak, u životu se ne može svaki korak planirati pa tako ni mi nismo planirali događaj koji je pokrenuo nagađanja o našoj vezi. Konkretno, mislim na snimku koju sam objavila na društvenoj mreži kada me Goran dočekao na povratku s poslovnog putovanja u zračnoj luci - započela je Ecija i dodala:

- Želio me iznenaditi pa se dogovorio s mojim bratom koji je čuvao mog psa Rija da ga preuzme i povede sa sobom. Rio se prilikom susreta zbunio i s obzirom na to da se panično boji kofera, počeo je bježati od mene, umjesto meni u zagrljaj. Ali zato je tu bio Goran koji se nije zbunio i u čijem sam se zagrljaju ubrzo našla na snimci javno, a puno prije u našoj privatnosti.

GORAN JE ZADOVOLJAN Ecija Ivušić pokazala figuru u badiću, objavu je komentirao i njezin novi dečko glazbenik

Snimka iz zračne luke toliko se svidjela Eciji da ju je instinktivno odlučila objaviti.

- Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka - rekla je Ecija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 16.06.2021.

    Spala na sirotinju. Jadnica

  • nomistakes 16.06.2021.

    ipak je sezona😉

  • Van Bladb 16.06.2021.

    Pravila igre ahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare