To je to što me zanima!

Ecija se požalila: Malo je reći da sam drugačije zamišljala doček. Nisam znala da puse neće biti...

Influenserica Ecija Ivušić otkrila je na društvenim mrežama kako već šest dana boluje od zaraze korona virusom, kako ju zaručnik pazi i kako je zbog toga Novu godinu dočekala sama u krevetu
Vidi originalni članak

Velika pusa s najglamuroznijeg dočeka u gradu. Svi Nisu ovdje. Jedini uzvanik- čivava Rio. Muž- svira za doček. Dress code: pidžama. Na meniju: vrući čaj s ljubavlju. Powered by: covid-19, napisala je Ecija Ivušić (35) i tako započela novu objavu u kojoj je opisala doček 2022. godine koji je, po svemu sudeći, provela u izolaciji zbog zaraze korona virusom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Influenserici je, naime, posebno teško palo što glazbenik, a odnedavno i njezin zaručnik Goran Belošević (35) nije mogao biti uz nju, kako zbog poslovnih obveza tako i zbog zaraze. 

- Malo je reći da sam drugačije zamišljala prvi zajednički doček Nove s Goranom. S obzirom na to da trenutno ima gažu, znala sam da puse točno u ponoć neće biti, ali da puse UOPĆE neće biti, To ipak nisam računala. U ljubavi i u koroni. Tako bih mogla nazvati posljednje poglavlje svoje 2021. - objasnila je Ecija pa nastavila: 

- Odolijevala sam 2 godine+ 2 doze, ali ni to očito nije bilo dovoljno. O bolešćuri neću pričati, dosta mi ju je, a vjerujem i vama. Ali ću se s dozom opreza zahvaliti ovakvoj i sličnim nedaćama koje nas svako malo podsjete koliko smo fragilni, koliko smo jaki, koliko smo nezahvalni i koliko smo voljeni.

NEKAD SE TJEŠILA BRZOM HRANOM Kolinda poput Ecije: Nosi haljinu veličine S, a tajna uspjeha njene dijete je u treningu i avokadu!

Kako je opisala u objavi, ona i Goran pregradili su jednu policu u ormaru ispred sobe kako bi joj on mogao ostavljati hranu dok je u izolaciji. Tu pregradu usporedila je i s njihovom ljubavi pa otkrila što joj je sve donijela 2021. godina i poželjela sreću svim pratiteljima u 2022. godini. 

- A ima i ta jedna pregrada u mom srcu koja se potpuno srušila otkako sam njega zavoljela. Neću lagati, i bez korone sam znala koliko me voli, koliko se nesebično spreman brinuti o meni i Riu, ali nekako taj scenarij postane još duboko uvjerljiviji dok ga gledam već 6. dan kako me održava na životu s cijeđenim sokovima, ručkovima, večerama, desertima i (lošim) forama koje nabacuje preko maske. Samo da se malo nasmijem. Jer smijeh- liječi. Kad već poljupci i zagrljaji ne mogu. Draga 2021., mnogima si bila loša, meni si bila divna, hvala na svim poglavljima, pa i na ovom zadnjem. Draga 2022. dobro nam došla, nadam se da dolaziš u ljubavi, miru i zdravlju. A ako si opet neka ćudljiva kao prošle dvije, don’t worry, izdržat ćemo još i tebe. Dosta kvalitetno čeličenje odrađeno je već s prethodnicama ?￰ Veselim ti se i čekam te u ljubavi i nadi. Sretna vam Nova ljudi - zaključila je Ecija. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 10.01.2022.

    On svirao nije dobio koronu ona je, žive zajedno ili je i on u međuvremenu dobio

  • KMVA 01.01.2022.

    Nasmijao sam se clanku,a i onom izmedju redova!😁

  • daleko najjaci 01.01.2022.

    Kakav um,kakve misli..Serajte,lajkajte,zapratite tu ljepoticu,ostanite u toku s njenim mislima,njenom zanosnom pojavom :))) Sigurno je opcinila sve s ovim fotkama iz kreveta 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare