To je to što me zanima!

Ed Sheeran i Elton John snimili su humanitarni božićni spot po uzoru na film 'Zapravo ljubav'

Hitmejkeri Ed i Elton u petak će premijerno prikazat svoj novi spot za pjesmu 'Merry Christmas' koja je humanitarnog karaktera pa će se prihodi koristiti za pomoć potrebitima
Vidi originalni članak

Elton John (74) i Ed Sheeran (30) o božićnoj su pjesmi razgovarali još prije godinu dana, a u petak će ju premijerno prikazati. Ed je na svom Instagramu podijelio isječke iz spota na kojem se vide kostimi i božićni ugođaj. 

- Pošle godine me nazvao moj prijatelj Elton John i predložio mi da zajedno snimimo božićnu pjesmu na što sam ja odgovorio 'možda 2022.' - snimio se Ed kako na plakatima objašnjava kako je došlo do pjesme pa nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako sam to rekao, refren pjesme bio je gotov istoga dana, i evo nas sad ovdje, pjesma izlazi u petak i ima jako puno zvončića u njoj - napisao je pokazujući plakate upravo Eltonu.

U opisu videa objasnio je da će svi prihodi od božićnog perioda biti donirani u njihove humanitarne zaklade i udruge, 'Ed Sheeran Suffolk Music Foundation' i 'Elton John AIDS Foundation'.

- Odlično samo se zabavili na snimanju, a video izlazi u petak.

SPEKTAKL U BUDIMPEŠTI Ed Sheeran i BTS dominirali MTV dodjelom, Bieber sve izgubio, a Talijani se obračunali s kritikom

U videu se izmjenjuju Ed i Elton u različitim božićnim modnim kombinacijama, a čini se da je Sheeran u jednom trenutku odjenuo i haljinu. Koristili su najviše crveno zelene kombinacije, a bilo je i šljokica, zvončića i raznih božićnih dodataka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Kao inspiraciju za spot koristili su romantični film iz 2003., 'Zapravo ljubav', u kojem glavni lik također izmjenjuje plakate s porukama.

- Fantastični ste, ne mogu dočekati - napisao je jedan od obožavatelja, a videi su zajedno prikupili više od 4 milijuna pregleda u jednom danu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.12.2021.

    Oni moju naklonost nikada neće imati, da ne znam šta humano čine. Na hiljade mladih će krenuti njihovim gej stopama, smatrajući da je to nešto normalno, bajkovito. Ovakve bih poslao u Avganistan da žive, pa nek promovišu svoje vrednosti tamo. Hrišćani su u rapidnom nestajanju, to će se tek nastaviti. Sve više istopolnih brakova, razvoda, ne rađanja. Ovo je poslednji vek u evropi da smo bili u većini. Odstupio sam od teme, ali krivo mi je jer vidim gde ovo sve ide...

  • be yourself 01.12.2021.

    Nevjerovatno. Ljudi naprave humanitarnu akciju i neki im daju minus i pišu negativno. Toliko negative je moguće da postoji samo na Balkanu. Koliko ste vi napravili humanih djela u životu besplatno? Zapitajte se. Svaka pohvala ovome dvojcu kao i svima koji pokušavaju pomoći a ne da smo cijele godine rade za sebe i svoj džep.

  • arow 01.12.2021.

    Ne uklapaju se u Bozic ,nikakoMogu biti vrhunski pjevaci ali s Bozicom nemaju nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare