To je to što me zanima!

Ed Sheeran pokazao prsten i natuknuo da se tajno oženio

Novinari su Eda upitali koji su detalji vjenčanja, je li odabrao datum i gdje će biti ceremonija. Nije odbio odgovoriti na pitanja, a pokazao je i prsten od bijelog zlata...
Vidi originalni članak

Britanski pjevač Ed Sheeran (27) nagovijestio je da se u tajnosti vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Cherry Seaborn (25). Tijekom intervjua za Access, pokazao je prsten na ruci i rekao da 'nikada više neće ništa napraviti javno'. 

U siječnju ove godine, Ed je objavio zaruke s Cherry na društvenim mrežama. 

- Zaručio sam se neposredno prije Nove godine. Jako smo sretni i zaljubljeni, a i naše mačke su zadovoljne - napisao je Sheeran svojim obožavateljima. 

Novinari su Eda upitali koji su detalji vjenčanja, jesu li odabrali datum i gdje će biti ceremonija. Nije odbio odgovoriti na pitanja, a pokazao je i prsten od bijelog zlata.

- To je uzbudljivo! Čestitam prijatelju, čestitam. Kako si uspio to skriti? - rekli su novinari nakon pretpostavke da je njegov potez značio da je već u braku. 

- Pa, ionako ne radim ništa previše javno - odgovorio im je Ed.

Još su u veljači, nakon što se na dodjeli BRIT nagrada pojavio s prstenom na ruci, počele glasine da se pjevač oženio. Tada je Sheeran rekao da je prsten ustvari zaručnički koji mu je dala Cherry. 

Pjevač i djevojka upoznali su se još u srednjoj školi. Nakon mature Cherry se preselila u SAD kako bi nastavila školovanje na Sveučilištu Duke. Ponovno su se sreli tijekom Edove turneje Amerikom. U vezi su od 2015. godine. Pjevač je još prošle godine izjavio da njegova veza ima potencijal da se pretvori u brak te da bi jednog dana želio imati djecu s Cherry.

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tetka1 20.12.2018.

    svaka cast covjek ima talenat i nek unovci to ... nek radi s parama sta zeli njegov problem bolje i ovakve gledati i slusati nego one Kardasijanove i slicne likove koji nemaju veze ni sa cim a zgrcu ogromne pare ..ni zasta ...glupi ko tocak nikakav primjer mladima

  • 29.08.2018.

    Muska Adel

  • glavonja726 28.08.2018.

    Ko je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare