To je to što me zanima!

Murphy će dobiti pola milijarde kuna za povratak na pozornicu

Glumcu je Netflix ponudio čak pola milijarde kuna za serijal stand-up specijala što, kako strani mediji pišu, nije veliko iznenađenje jer je Eddie kao komičar jako puno zarađivao
Vidi originalni članak

Eddie Murphy (58) prošlog stoljeća bio je jedan od najpopularnijih stan-up komičara, ali je zapostavio pozornicu i publiku kad se okrenuo filmskom životu. Ipak, nakon trideset godina Murphy se vraća stand-upu, a za to će ga i 'masno' platiti, piše Celebrity Net Worth

Naime, glumcu je Netflix ponudio čak pola milijarde kuna za serijal stand-up specijala što, kako strani mediji pišu, nije veliko iznenađenje jer je Eddie kao komičar jako puno zarađivao. Njegov film 'Eddie Murphy Raw' zaradio je 330 milijuna kuna te postao najuspješniji stand-up film svih vremena. 

Kad je gostovao u web emisiji 'Komičari u automobilima idu po kavu', koju vodi slavni Jerry Seinfeld (65), Murphy je priznao da je vrijeme za povratak staroj ljubavi.

- Ti znaš da činjenica da ne radiš stand-up izluđuje ljude? Svjestan si toga? - pitao ga je Seinfeld. 

- Radit ću stand-up opet, ali sve treba biti savršeno. Točku ću izbrusiti u manjim klubovima - odgovorio je glumac koji trenutačno korak od potpisa skupocjenog ugovora s Netflixom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 02.08.2019.

    najodvratniji glumac,ne mogu ga sekundu jednu jedinu gledati

  • 29.07.2019.

    legenda

  • 29.07.2019.

    Ako je netko odličan u onome što radi, a on stvarno je, zašto ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare