To je to što me zanima!

Edita: Glumim prgavu babu Milku u 'Kud puklo da puklo'

NOVI ADUT Glavnim junacima serije pridružit će se i Riječanka Karađole, zvijezda 'Kapelskih kresova'. Glumica svaki slobodni trenutak koristi da se vrati u Rijeku
Vidi originalni članak

Ličanka Milka je vrlo slobodna i samovoljna, ne poštuje zakone i najčešće govori neću, pojašnjava Edita Karađole (77) svoj lik. Prgavu babu Milku u seriji 'Kud puklo da puklo' gledatelji će uskoro upoznati. Milka će u Zdenkinu kokošinjcu, koju glumi Suzana Nikolić (49), krasti jaja pa će ozlijediti nogu. Kad je liječnica Katarina, odnosno Mirna Medaković (29) dođe pregledati, baba opet radi drame jer u njoj vidi reinkarnaciju zla vlastite bake Kate.

Edita svaki slobodni trenutak koristi da se vrati u Rijeku gdje živi više od 50 godina. Njezin najveći obožavatelj je unuka Karla (18), koja studira jezike i psihologiju. Edita žali što mezimica ne ide njezinim stopama.

- Neće u glumice iako vjerujem da bi joj to dobro išlo. Htjela je biti plesačica, ali je odustala nakon nekoliko godina. Sretna sam jer cijeni moj rad - kaže Edita.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Toty 30.09.2014.

    Serija mi je potpuno iznenađenje.Kada misliš da Hrvati ne mogu snimiti ništa smisleno i smiješno i otpišeš hrvatske serije kao zadnji šund,dogodi se da me demantiraju..i hvala im! Odlična gluma,scenariji je ,uvjerljiv i zaista se znam nasmijati od srca.Nisam to napravila na domaći humor još od "Bitangi i princeza",pa sam slučajno naletjela da je jedan od scenarista ove serije i scenarist "Bitangi.". Gledam 15.epizodu iglasno se smijem,Sanja Vejnović je odlična,uostalom cijela ekipa se poklopila.Uglavnom- palac gore!

  • zof 29.09.2014.

    Ovoj seriji ništa ne može pomoći. Gledao sam pola prve epizode, zbog domoljublja, jer je domaća serija. Nakon dvadeset minuta sam rekao:"Jesam domoljub, ali ovo je negledljivo. Ovo živ čovjek ne može preživjeti ako pokuša odgledati do kraja.."

  • Uprđena dekica 29.09.2014.

    bako šta da ti kažem

Komentiraj...
Vidi sve komentare