To je to što me zanima!

Edo Maajka postao otac kćeri: Očinstvo pruža odličan osjećaj

Bosanski reper i njegova supruga Lilah posljednjeg dana 2011. godine dobili su kćer Yasmin, piše Dnevni Avaz. Edo je presretan i kaže kako je očinstvo super osjećaj
Vidi originalni članak

Posljednjeg dana 2011. godine Edo Maajka (32) po prvi put je postao otac, piše Dnevni Avaz. Bosanski reper, koji je zbog svoje nove uloge među kolegama dobio nadimak Edo Taata, i njegova supruga, Izraelka Lilah (31), dobili su djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Yasmin. Sa suprugom, njezinom kćeri May (13) iz prvog braka i novorođenom kćerkicom reper se trenutačno nalazi u Tel Avivu gdje je Lilah živjela prije vjenčanja u travnju.

- Mala je super, sve je super. Očinstvo stvarno pruža čovjeku odličan osjećaj. Stari, izgubio sam pojam šta je noć, a šta dan, ali stvarno se osjećam super. Čisti zen. Toliko mi je drago što mi se to baš sada desilo, a ne ranije, jer mislim da sam tek sada zreo za očinstvo. Smatram da muškarci prije tridesete nisu baš zreli za ulogu oca - otkrio je Edo.

Dodaje da sada na sebi vidi koliko se smirio i kako te promjene pozitivno djeluju na njega.

- Dobiješ taj neki 'babaizam', jer si postao babo i sada nosiš neku posebnu energiju u sebi, otvori ti se još jedan kanal duhovne sfere. Stvarno je dobro - zaključio je reper.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dorka 17.01.2012.

    Čestitke!!!! Eto, majstore, ruga si se, al sad ćeš i ti vidit kako je to!!! he he he :P

  • vunderkind 17.01.2012.

    Čestitke Edo !!! :)))))

  • lolalola_1 17.01.2012.

    bas

Komentiraj...
Vidi sve komentare