To je to što me zanima!

Edo Maajka šestomjesečnu kći je prvi put doveo u Hrvatsku...

Reper je iz Izraela početkom prošlog tjedna stigao u Zagreb sa suprugom Lilah, njenom kćeri Mayom iz prvog braka i šestomjesečnom kćeri Yasmin, piše Story
Vidi originalni članak

Edo Maajka (33) prošli je četvrtak prošetao centrom Zagreba u društvu supruge Lilah (32), njezine kćeri Maye (13) iz prvog braka i šestomjesečne kćerkice Yasmin, piše Story. Supružnici su početkom prošlog tjedna iz Izraela, u kojem žive, stigli u Zagreb u kojem se planiraju zadržati do kraja kolovoza.

Četveročlana obitelj često šeće parkovima koji se nalaze u neposrednoj blizini njihova stana u Zapruđu te Bundekom. Za nekoliko dana zaputit će se na more, a reper će ljeto iskoristiti i za promociju svog petog studijskog albuma 'Štrajk mozga'. Veseli se koncertima u Dubrovniku, Osijeku i Čakovcu te nastupu na varaždinskom Špancir festu 30. kolovoza, kojem će navodno prisustvovati cijela obitelj.

Reperovi bliski prijatelji i poslovni suradnici otkrili su kako će supružnici pričekati da Maya završi srednju školu kako bi ozbiljnije razmotrili opciju trajnog preseljenja iz Izraela u Hrvatsku. 

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MCMLXXXVII 06.07.2012.

    glavonja kralj! pržiiiiiiii se srce moje :)

  • Klompa_1 05.07.2012.

    Edo Maajka je postao Edo Taata :)

  • Ovca009 04.07.2012.

    Edo, dobar si!! Zakon tako rekuc. Iako te malo rjedje slusam, neke stvari Ostaju, Gori gora, gori borovina, gori ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare