To je to što me zanima!

Edo Maajka za Flokija 'pljunuo' 7000 kn: On je i tragač tartufa

Oglas za Flokija na društvenim mrežama objavljen je prije tri dana, a čini se kako nije trebalo dugo da ovo čupavo stvorenje osvoji srce repera Ede Maajke
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački reper Edo Maajka (41) dobio je novog člana obitelji. Riječ je o psu Flokiju kojeg je reper kupio u nedjelju u Križevcima od uzgajivača talijanske pasmine, Rudolfa Karrea. On je vlasnik Flokijeve mame, Zare koja je jedna od najboljih tragača tartufa u Hrvatskoj, a vijest o kupnji Flokija podijelio je na društvenim mrežama. 

- Floki je pronašao novi dom. Njegov novi tata je jedan jedini Edo Maajka. Tako sam sretan što će jedan od mojih najdražih pjevača i Floki postati najbolji prijatelji. Ovo je početak jednog divnog prijateljstva. No sikiriki - napisao je Karre na svojem Facebook profilu. 

Oglas za psića, Rudolf je na društvenim mrežama objavio 17. siječnja, a čini se kako je trebalo samo par dana da Floki ukrade srce poznatom reperu i uđe u njegov dom. 

Inače, Karre se već duže vrijeme bavi uzgojom psa tragača za tartufe, točnije vrstom Lagotto Romagnolo te je osvojio brojne nagrade sa Zarom, kao što je drugo mjesto na međunarodnom natjecanju u traganju za tartufima u istarskim Livadama kod Motovuna. 

Cijena Lagotto Romagnolo štenca u Hrvatskoj kreće se oko sedam tisuća kuna, a cijena ovisi o spolu i boji. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE' I JAVLJANJE IVANA ŠARIĆA IZ BOLNIČKOG KREVETA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 20.01.2020.

    ...clanak me podsjetio na jednog legu lovca koji je tako nabavio psa za lov...prica on nama , otisli u lov ovaj pas neki blentav nista nezna...ne kuzi...ovaj poludio i kaze svom psu...pi%ka ti strinina hocec ti pucat puskom a ja da ti natjerivam divljac...haha...😃😏😃...Stepoš , legenda od lovca i čovjeka 👍

  • trtajun 20.01.2020.

    Samo da sutra,poput kice slabinca,ne izjavi da ne moze zivjeti sa saborskom mirovinom

  • narf 20.01.2020.

    Ne kupuj, UDOMI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare