To je to što me zanima!

Edward Cullen i Bella Swan vjenčat će se u cvjetnom vrtu

Vampir kojeg glumi u filmskom serijalu 'Sumrak' izreći će sudbonosno 'da' Belli Swan koju glumi Kirsten Stewart. 'Procurile' su fotografije njihovog prvog seksa
Vidi originalni članak

U privatnom životu njihova je veza puna prekida i pomirenja, svako malo Robert Pattinson (25) zaključi da mu je bolje bez Kirsten Stewart (21) pa je nejasno jesu li uopće zajedno ili ne. U filmskom serijalu 'Sumrak' zaljubljeni su više od svih na svijetu, a u zadnjem nastavku okrunit će svoju ljubav. 

Vampir Edward Cullen, kojeg glumi Robert, i Bella Swan koju glumi Kirsten, stat će pred oltar i izreći sudbonosno 'da'. Vjenčanje se odvija u vrtu punom cvijeća i atmosfera je jako romantična. Najveći obožavatelji sage 'Sumrak' morat će ipak pričekati do premijere kako bi vidjeli Bellinu vjenčanicu jar su producenti u javnost pustili trailer koji otkriva svega nekoliko detalja iz filma. 

'Procurile' su i snimke seksa Belle i Edwarda te njenog porođaja. Dijete koje nosi u njoj se razvija jako brzo hraneći se njenom krvlju pa Edward mora odlučiti hoće li je ostaviti da umre ili je pretvoriti u vampira i dati joj vječan život što je oduvijek htjela kako bi zauvijek bili zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • karlo 10 03.06.2011.

    jel treci dio zadnji?

  • user_57334 03.06.2011.

    auffffff.. ja ovaj film ne mogu nikako prozvakati. opcenito ovaj novi dir emo vampira mi jako ide na zivce.

  • DRITO_KONJ 03.06.2011.

    Edward Kulen & Bella Cvarak

Komentiraj...
Vidi sve komentare